| Autor |
Wiadomość |
|
|
# Wysłany: 18 Wrz 2008 10:31
Czy ktoś z Państwa współpracuje z Gold Finanse jestem ciekawa jak przebiega współpraca w praktyce, czy faktycznie są takimi mocnymi partnerami jak o sobie mówią za wszelkie sugestie z góry dziękuję i pozdrawiam
|
liczba wypowiedzi: 3
od: 8 Sier 2008 13:58
|
|
|
# Wysłany: 18 Wrz 2008 17:07
Też jestem ciekaw, ale oni dopiero zaczynają modelem partnerskim. Mówią dobrze o sobie bo ich nazwa do tego zobowiązuje ( a nazwa to czysty blichtr) Jak ktoś tak dobrze mówi o sobie to u mnie zapala się czerwona lampka. Wydają dużo na reklamę, za jakiś czas się okaże czy nie zjadają własnego ogona.
|
liczba wypowiedzi: 10
od: 26 Mar 2008 23:21
|
|
|
# Wysłany: 14 Paź 2008 23:18
Może najlepiej zapytać Anne :)
To znalazłam wysyłając dziś ankietę do Gold.
http://www.franczyzawpolsce.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=952&Itemid=7 9&pl_page=1&pl_ppage=1
Mam nadzieję że niedługo się spotkam z osobą odpowiedzialną za partnerstwo.
W międzyczasie też czekam na jakieś wypowiedzi osób które już prowadzą biura Gold Finance jest ich przecież już ponad 20
P.S. Marku czemu mieliby zjeść ogon? Przecież "reklama dźwignią handlu"
ŁM
|
od: 14 Paź 2008 23:13
|
|
|
# Wysłany: 16 Paź 2008 17:56 - Edytowany przez: Marek Koch
Pani Łucjo, "zjadanie własnego ogona" to popularne w handlu metafora oznacza , że przedsiębiorca przy niskiej marży wydaje zbyt dużo na koszty (również reklamę) i zjada własny kapitał. Gold Finance wydaje b. dużo na reklamę w internecie (b. kosztowną). Gdyby to było takie proste, że więcej wydasz na reklamę to więcej zarobisz to wszyscy bylibyśmy milionerami. Kilka miesięcy temu GF miało tylko kilka placówek a ponosili koszty kampanii ogólnopolskich. Czy starczy im kapitału ? życzę im tego.
|
liczba wypowiedzi: 10
od: 26 Mar 2008 23:21
|
|
|
# Wysłany: 16 Paź 2008 21:23
Czyli lepsza franczyza polbanku, dominetu lub getin? A co jak klient nie będzie miał zdolności w banku który będę prowadziła? Wydaje mi się, że banki i znane firmy doradztwa finansowego takie jak rzeczowa wiedza co robią, wiec jak reklamują się to wiedza ile mogą wydać i jak to zaplanować, a skoro robią to coraz mocniej to znaczy ze im to sie opłacą. To moje zdanie.
A co Ty myślisz Marku?
Niezależnie jestem umówiona w przyszłym tygodniu na spotkanie na którym będę mogła omówić szczegóły i warunki współpracy. Jeżeli nie będą to informacje tajne to powiem co sadze o tym, jeżeli będą tajne no to cóż.. Występuje tutaj pod swoim imieniem i nazwiskiem wiec rozumiesz
ŁM
|
|
|
|
# Wysłany: 28 Paź 2008 19:22
Witam
Widzę Marku, że nic nie możesz odpowiedzieć w temacie. Może jesteś na urlopie? Szkoda.
Byłam na spotkaniu i otrzymałam całą teczkę dokumentów i wzorów, ale niestety nic nie mogę powiedzieć na ten temat, musiałam podpisać zobowiązanie o całkowitej tajemnicy.
Mogę powiedzieć tylko, że długo nie trwało jak wspólnie z mężem podjęłam decyzję.
ŁM
|
|
|
|
# Wysłany: 15 Sty 2009 11:23
Pani Łucjo i jak to wygląda dzisiaj ? Otworzyliście już placówkę Gold Finance ?
|
liczba wypowiedzi: 15
od: 10 Mar 2008 21:50
|
|
|
# Wysłany: 16 Sty 2009 12:20
Zastanawiam się nad własną działalnością kredytową ,myslałam o tej firmie do współpracy. Jak myślicie warto? A może są lepsze możliwości z innym partnerem,chodzi mi o partnerów gotówkowych przede wszystkim,ale także jakieś 2 świetne banki z hipotekami. Podsuńcie jakieś pomysły czekam.
|
liczba wypowiedzi: 14
od: 14 Sty 2009 17:25
|
|
|
# Wysłany: 16 Sty 2009 23:20
Dzisiaj nie radziłabym Ci zaczynać dziłalności kredytowej. Tym bardziej hipoteki. Ci którzy są na rynku kilka lat i mają klientów może, może przetrwają. Ale cóż, jak chcesz to masz. Poleciłabym Ci :PekaoSA , SCB, DB. Gotówki lepiej dzisiaj stoją, ale czy tak będzie również za kilka miesięcy ? sądzę, że wątpię :) Poza tym Gold Finance nic w tym temacie dobrego nie ma. Pomysł ? no właśnie !!! też szukam
|
liczba wypowiedzi: 1
od: 16 Sty 2009 23:13
|
|
|
# Wysłany: 26 Lut 2010 19:18 - Edytowany przez: Olek
Czy jest tu ktoś na forum kto z nimi współpracuje ? słyszałem, że mają otworzyć nową sieć. Interesuje mnie ich rzetelność biznesowa. Przeszły do nich osoby z Finamo, wcześniej pracujące w Polbanku. hmm czy to na pewno dobra rekomendacja ???
|
liczba wypowiedzi: 15
od: 10 Mar 2008 21:50
|