Najnowsze informacje od Fenicjanie.pl
zapisz się na bezpłatny newsletter

Forum - Szukaj - Statystyki - Regulamin
Fenicjanie.pl / Banki / Amber Gold czy ktoś słyszał?

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Fenicjanie.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Wiadomość

# Wysłany: 20 Sier 2009 14:40

System argentyński polega właśnie na tym jak pisze seven - po prostu trzeba wpłacić dosyć dużą kwotę żeby dostać niby kredyt którego i tak się nie dostaje. W AG nie ma takiej wpłaty a jedynie za rozpatrzenie wniosku.Długo szukałam kredytu i wiele ludzi chciało mnie naciągnąć na pieniądze np. proszę wpłacić 5 procent wartości kredytu i wtedy podpiszemy umowę. W AG nie ma czegoś takiego. Złożyłam wniosek on-line do jednej firmy w Lublinie i o dziwo za godzinę pan zadzwonił że kredyt przyznany umowa gotowa i można przyjechać ale - no właśnie to ale to 5 tys które trzeba wpłacić przed podpisaniem umowy. Wydaje mi się że poza dużymi kosztami kredytu w AG nie ma nic podejrzanego.

# Wysłany: 20 Sier 2009 15:42

I tu sie mylisz seven miałam zdolnośą i to nawet do wyzszej kwoty kredytu niż oczekiwałam a co do sprawdzania w bik ok ale jak sprawdzą np zadłużenie na telefonie , czynszu , providencie masz na to odpowiedż agentyna teraz pobiera małe kwoty idzie na ilośc naiwmych za jakiś czas zmienia nazwę i znowu sie dorobią ale życze powodzenia bo zdaje sie ze chcesz przyłaczyc sie do grona naiwnych

liczba wypowiedzi: 98
od: 19 Sier 2009 10:48

# Wysłany: 20 Sier 2009 17:42

Szanowni Państwo
Bank oddłużeniowy jedyny na razie w Polsce a szkoda istnieje od lutego tego roku z produktem oddłużeniowym wszedł na początku czerwca br. Weryfikacja klienta jest na samym początku to klient podaje jaki jest jego dochód netto udokumentowany oczywiście i jakie są jego zadłużenia.Agent bądź Doradca podaje czy ma zdolność i jaką będzie płacił ratę w przybliżeniu, oprocentowany jest w skali roku 8% są dwa rodzaje oddłużenia do 120 tyś bez zabezpieczenia hipotecznego a drugi od 50 tyś do 600 tyś z zabezpieczeniem pod hipotekę.Proces jest bardzo długi około 2.5 tygodnia. Chyba nie wszyscy wiedzą co to jest system Argentyński zanim Pan czy Pani będzie oczerniać kogoś bądź instytucje niech zapozna się z tym o czym mówi , a poza tym przy weryfikacji negatywnej opłata jest zwracana więc na czym ta rzekomo Argentyna ma zarabiać zastanów się Ble coś tam co piszesz. A zaznaczam nie jest to reklama tylko wyjaśnienie.Pozdrawiam i życzę co niektórym większego wtapiania się w kredyty tzw. Pozabankowe

# Wysłany: 20 Sier 2009 17:48

Witam
Czytam ten bełkot blegotki, Marty i kilku podobnych "blond" i zastanawiam się jaki mają cel wypisując te bzdety.
Ktoś powyżej stwierdził, że pewnie zostały odrzucone i zapewne ma rację. Tylko ktoś niezaakceptowany jest zdolny do takiego miotania oszczerstw. Ich wiedza na temat Amber jest wyssana z guzika (nawet nie z palca). Współczuję otoczeniu tych Pań ? które jest zmuszone do przebywania z nimi na codzień. W świetle poniższych faktów sami forumowicze ocenią ile warte są ich wypowiedzi.
Amber Gold ma stronę www.
Wystarczy chcieć i można znaleść.
Są na niej podane nr. tel. i faksów oraz adresy e-mailowe.
Jest też nr. do biura obsługi klienta, oto on:

BIURO OBSŁUGI KLIENTA: 058 341 90 86

Kto jest ciekawy niech dzwoni, szczególnie polecam blegotkom itp.
Od razu informuję wszystkich (wszystkie) oponentki:
Nie mam nic wspólnego z firmą amber. Wszedłem na to forum przypadkowo, poczytałem zażartą dyskusję (niektóre wypowiedzi zupełnie pozbawione sensu, a pisane po to aby tylko zaistnieć)
i nie zadając sobie zbyt wiele trudu bez problemu znalazłem to, czego niektórzy tak uparcie i z poświęceniem szukali i nie mogli znaleźć, a swoją nieudolność zrzucali na barki firmy.

liczba wypowiedzi: 18
od: 20 Sier 2009 17:15
# Wysłany: 20 Sier 2009 17:57 - Edytowany przez: totoli

blegotka napisał(a):LUDZIE NIE WIERZCIE FIRMIE AMBER GOLD NA 1000 % SPRAWDZONE TO ARGENTYNA!!!! OSZUŚCI KOLENE DZIECKO SKARBCA LUB INNEJ PODOBNEJ FIRMY MOGE PRZYTOCZYĆ PRZYNAJMNIEJ KIKA ICH DIZAŁAŃ KTORRE SZYBKO UŚWIADOMIĄ WAM ŻE TO OSZUŚCI

przytocz dwa takie działania, tylko prawdziwe
I nie oszukuj sama siebie pisząc "na 1000% sprawdzone" kolejne dziecko SKARBCA LUB INNEJ PODOBNEJ FIRMY
idąc tokiem twojego rozumowania to: sprawdzone na 1000% że Ty jesteś córką swojej matki LUB INNEJ PODOBNEJ KOBIETY

liczba wypowiedzi: 18
od: 20 Sier 2009 17:15
# Wysłany: 20 Sier 2009 19:14

prosze mi wyjasnic to znaczy że jak w AG PRZYZNAJA KREDYT TO TRZEBA WPŁACIĆ 5000 ZŁ ŻEBY UROCHOMILI KREDYT A PODOBNO NIE DAJA GOTÓWKI TYLKO SPŁACAJĄ KREDYTU W BANKACH
CZY TO PRAWDA Z TA WPŁATĄ BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ

liczba wypowiedzi: 3
od: 15 Sier 2009 22:14

# Wysłany: 20 Sier 2009 20:05

do Zofii Polak
nie wpłaca pani zadnych 5000 zł.(takie wpłaty ząda SKARBIEC)
tylko za weryfikacje wniosku opłata wynosi od 100-300 zł.w zależności( tak sadzę )od wysokości kredytu

# Wysłany: 20 Sier 2009 20:17

Ble coś tam straszy też na innych forach pseudo ina ,widzę że ta osoba nie ma co robić i jej słynne "1000%" musiała być przodowniczką w czasach PRL hehehe

# Wysłany: 20 Sier 2009 20:26

Potwierdzam.Wpłaca się tylko 100 zł za rozpatrzenie wniosku.Nie dostaje się gotówki a AG spłaca wszystkie zobowiązania.

# Wysłany: 20 Sier 2009 20:42 - Edytowany przez: Marta

a skąd AG ma takie pieniądze, żeby wszystkim długi pospłacać?
Istnieje dopiero od kilku miesięcy, niektórzy twierdzą, że jest bankiem inni, że bankiem nie jest..... przeczycie samym sobie

liczba wypowiedzi: 22
od: 19 Sier 2009 21:18

# Wysłany: 20 Sier 2009 22:16

Amber Gold jest instytucją finansową która współpracuje z bankiem który podjął się oddłużania a jaki to bank no sorry tajemnica handlowa a jeżeli Pani chce by bank "pospłacał" zadłużenia to takiego nie znajdzie.Gdyż kredyty które się zaciąga trzeba spłacać i przed zaciągnięciem kredytu trzeba się zastanowić czy będę w stanie je spłacać. Pretensje to miejcie do Banków które udzieliły wam kredytu nie sprawdzając waszej zdolności.

# Wysłany: 20 Sier 2009 23:08

Palcem na wodzie pisane, bo niby jaką tajemnicą może być nazwa banku ????? Skoro mają taki świetny produkt to dlaczego nie chcą stać się znaną i pożądaną marką na rynku? Takie instytucje jak fiolet, AIGO, db czy jeszcze inne działające pod konkretnym bankiem od razu wypadłyby z obiegu....Bujdy na resorach, a zainteresowanym usługami firmy AB życzę powodzenia, będzie im potrzebne......

# Wysłany: 21 Sier 2009 09:25

Oto strona www Amber Gold.: http://www.info.ambergold.eu/

# Wysłany: 21 Sier 2009 11:18

I jeszcze jedno nie zostałam odrzucona bo nie składałam wniosku .Przeprowadziłam kika rozmów z doradcą firmy i to właśnie jej wypowiedzi + konsultacje z innymi forumowiczami + porównanie dokmunetacji wysłanej przez firmę uświadomiły mi że to kolejne oszustwo .Nie bedę dorabiać argentyny bo znam osobiście osobę , która straciła 800 zł .

# Wysłany: 21 Sier 2009 11:56

Ja też nie zostałam odrzucona, bo na szczęści nie złożyłam wniosku, również rozmawiałam z dwoma konsultantami i informacje od nich różniły się, a nazwy banku żaden z nich nie potrafił podać.
Słyszałam raz o Szwajcarii, raz o banku słowackim, więc gdzie w końcu jest ten bank? Chyba w Argentynie....

# Wysłany: 21 Sier 2009 12:39

blegotka proszę napisz w jaki sposób ta osoba straciła 800 zł. Podaj szczegóły w jaki sposób wyłudzają pieniądze.

# Wysłany: 21 Sier 2009 12:47

noviteca nie pisałam że to ta firma ale inna podobna argentyna i tą osobą był mój ojciec i jeszcze jedno jak wytłumaczysz takie błędy na forum podano tel 0583419086 na stronie jest 0583526025 w bazie KRS kod pocztowy 80-802 na stronie 80-208 ? Poważne instytucje nie popełniają błędów .

# Wysłany: 21 Sier 2009 12:48

Proszę jacy detektywi. Argentynę to wy obydwie macie ale w swoich papierach po prostu mącicie ,jakie 800 zł za niedługo wymyślicie jeszcze lepszy scenariusz itd. To jest mój już ostatni wpis gdyż dyskusja z wami dwiema mija się z celem.

# Wysłany: 21 Sier 2009 12:53

Same słowa nie wystarczą dajcie dowód w postaci wyciągu bankowego gdzie firma spłaca dług klienta a sama skorzystam z ich usług chyba to jest proste a to że przestrzegam również na innych forach zbrodnią nie jest bo ludzie tu szukają pomocy a nie osób którym chcą zasilić portfel.

# Wysłany: 21 Sier 2009 12:54

Bo brak ci argumentów consulente

# Wysłany: 21 Sier 2009 14:32

Marta napisał(a):a skąd AG ma takie pieniądze, żeby wszystkim długi pospłacać?
Istnieje dopiero od kilku miesięcy, niektórzy twierdzą, że jest bankiem inni, że bankiem nie jest..... przeczycie samym sobie

ty coś za bardzo ciekawa jesteś, to raz a dwa to nie licz na to, że ktoś akurat tobie będzie się spowiadał z tego skąd ma kasę i dlaczego robi z nią to co robi.
Jednak się to potwierdza, że gołodupce którym nie uda się naciągnąć kolejnej instytucji finansowej na kasę, rozrabiają jak pijane zające w kapuście opowiadając wszystkim jak to niby zostałyby oszukane gdyby złożyły wnioski (podobno blecośtam i marta nie składały żadnych wniosków a wszystko wiedzą najlepiej)

liczba wypowiedzi: 1
od: 21 Sier 2009 12:09
# Wysłany: 21 Sier 2009 15:05

obserwo a co z ciebie za furiat ? boisz sie że kasy nie zarobisz jako ich agent ? Nie skladam wniosku bo to zciema i tyle , szkoda nawet tych 100 zł .

# Wysłany: 21 Sier 2009 20:42

Observo widać jest cwaniakiem, który boi się takich co są ciekawi jak to naprawdę działa. Pewnie już liczył zyski z naiwniaków, którzy się do niego zgłoszą zapłacą kilka stówek, a on z uśmiechem na gębie ich wyroluje i zwinie swoje żagle. Tylko uważaj, bo ta łódka w każdej chwili może się przewrócić....
Żegnam naiwniaków co wierzą w te kretyńskie dyrdymały i cwaniaków, którzy na nich polują - najpierw będzie miło ach i ech a potem pocałujta wójta.......
Żegnam, szkoda mojego czasu.

# Wysłany: 21 Sier 2009 20:50

Do Marty - odezwij sie do mnie na meila chcę z Tobą coś przedyskutować ale nie tu na forum i nie temat tej firmy rozdającej pieniądze bo nas tu ich przedstawiciele mało nie pobiją mam namiary na inna firmę a ty zachowujesz zdrowy rozsądek iwona05154@wp.pl

# Wysłany: 21 Sier 2009 20:57

Pani I.N. a może to KONEKT polecam .Pani to ma szczęście proponuje już kontakt ze swoim KOMORNIKIEM. hehe powodzenia

# Wysłany: 21 Sier 2009 21:07

do consulente he he ładnie dajesz sie nabierać na to czekałam

# Wysłany: 21 Sier 2009 21:08

może

# Wysłany: 21 Sier 2009 21:11

a tak a propo o 17:11 miał być to ostatni wpis coś nie dotrzymujesz słowa no ale w końcu chcesz coś zarobic hi hi prowokacja działa

# Wysłany: 21 Sier 2009 21:19

wiesz ja mam milion długów i zero zarobków pomożesz ? a i jeszcze jedno nie mam zamiaru spłacać hi hi a i jeszcze jedno zupełnie zapomniałam kręci sie tu koło mnie 5 dzieci moich zresztą jutro nie mam na chleb no i jakieś masełko by sie przydało macie tyle kasy nawet 600 tys chcecie dać dajcie chociaż stówke hi hi . A tak w ogóle świetną polewkę z was mam lepsze niz kabaret

# Wysłany: 22 Sier 2009 08:53

Czy ktoś inny prócz emilia523 (która zresztą jest podstawiona przez AG) dostał tam kredyt? Składał ktoś wniosek już?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Tanie OC, pewne AutoCasco
Zdrowotne Ubezpieczenie

Valid XHTML 1.0 Transitional Poprawny CSS!