Najnowsze informacje od Fenicjanie.pl
zapisz się na bezpłatny newsletter

Forum - Szukaj - Statystyki - Regulamin
Fenicjanie.pl / Banki / Amber Gold czy ktoś słyszał?

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Fenicjanie.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 32 . 33 . >>
Autor Wiadomość
PAR

# Wysłany: 1 Mar 2010 22:23

Odpisując na moją pocztę nie zachowuje się Pan jak człowiek który chce udowodnic prawdę, i podaje Pan nazwisko agenta który pana obsługiwał, chociaz ten agent wspólpracuje z amber od grudnia, więc jakim cudem mógł pana obsługiwac kilka miesięcy wcześniej. Ha, ah, ha - brzydki występek. Czy to miało byc poniżej pasa...
to raczej jak to mowi mój znajomy to strzeliliście sobie samobója....

liczba wypowiedzi: 99
od: 5 Gru 2009 19:04
PAR

# Wysłany: 1 Mar 2010 22:30

A teraz niestety zaczyna się sprawdzac mój czarny scenariusz - kiedyś pisałam o tym żeby tylko ludziska moi nie czekali na kredyty do wielkanocy - co gorsze to się zbliża, a jak nie było przelewów tak nie ma. Chyba teraz przesuną terminy na DZIEŃ DZIECKA... ,, chce się rzec mój Boże kochany,, jakim trzeba być złym człowiekiem aby tak postępowac z innymi jak to robią w amber.
Ale wiem, że niedługo to potrwa. Za dużo wyrządzili zła.

# Wysłany: 1 Mar 2010 22:31

PAR
Czy do pani nie dociera co napisałem w emailu?Niech pani się przychyla do słów kogo chce.Miałem problem,ale się skończył.I na marginesie-nic nie pisałem pani,o tym że w każdym banku mam elektroniczne konto?Skąd to pani przyszło do głowy?
Nie zobaczy ani pani, ani nikt -potwierdzeń,bo nie mam najmniejszego zamiaru ich rozsyłać.Ja czekałem ponad 6 miesięcy!
No..a teraz czekam na atak...Śmiało.Nie zna mnie pani,więc powiem tak :JEŻELI KTOŚ POPEŁNIA BŁĄD,ALE POTEM GO NAPRAWI,CHOĆBY TA NAPRAWA TRWAŁA DŁUGO W STOSUNKU DO MNIE-TO PRZEPROSZĘ GO ZA OCZERNIANIE.
Taką mam zasadę i się tego nie wstydzę.

# Wysłany: 1 Mar 2010 22:33

PAR
Bzdury pani opowiada-nawet nie ma pani bladego pojęcia,ile ten człowiek czasu współpracuje z firmą.

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 11:02 - Edytowany przez: PAR

Do.. natręta.. na pewno amber nic nie naprawiło i to jest fakt, ja tylko chciałam aby pokazał mi pan dowody, że amber cos przelało, niestety pan zrobił sie agresywny, a jeżeli pan nie ma dojścia elektronicznego do kont, a na pewno pan nie ma bo do spłaty pozyczek tego nie potrzeba to nie mógł pan o 20.00 czasu polskiego dostac informacji, że cos jest spłacone chociaz jeszcze o 18.00 mówił pan coś zupełnie innego,. Myślę, że jest pan jedną i tą samą osobą która pod róznymi nikami na tym forum pisze chwalebne komentarze. Oczywiście wszyscy czekają na przelewy, a raczej ich nie dostaną bo z e-maili które dostaje dowiaduję się, że aby zamydlic to amber teraz przekłamując prawdę odpędza ludzi mówiąc, że nie spełniają wymogów chociaż amber przyznało kredyty.
To właśnie jest metoda działania no bo co teraz zostało, amber przeliczyło się i nie ma innego wyjścia.
Ale to nie koniec już biorą się na 100% za tą firmeczkę.
Z nami nie pójdzie tak łatwo.

# Wysłany: 2 Mar 2010 12:59 - Edytowany przez: NATRĘT AG

Przede wszystkim-jakim prawem napisała pani na tym forum,o czym rozmawialiśmy poprzez e-mail?I pani ma być godną zaufania,która ma reprezentować pokrzywdzonych przez AG?
Proszę wybaczyć,ale to mnie zniechęciło do dalszej współpracy.
Ja nie wypowiadam się na pani temat,(a mógłbym),więc proszę łaskawie odczepić się od mojej osoby.
Ja napisałem prawdę-i nie interesuje mnie co pani na ten temat myśli!
Więc proszę-dać mi spokój.Jeżeli jest pani tak odważna-to proszę zadzwonić-numer dałem.CZEKAM-wtedy dowie się pani czego chce.
I jeszcze jedno-AGRESYWNA to pani jest ,nie ja.Próbuje pani za wszelką cenę ode mnie dostać dokumenty-powiedziałem NIE!!! I niech to wystarczy.

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 13:50 - Edytowany przez: PAR

A nas interesuje tylko to aby dojśc do prawdy i dostać długo oczekiwane przelewy. Pana zniechęciło to, że sprawą zajeły się media. TAK TAK ruszyliśmy do mediów wtedy może usłyszy o amber cała Polska i wtedy ktos zmobilizuje do zapłacenia należnych kredytów albo untnie łeb hienom żerującym na bezbronnych ludziach.
Pan uciął rozmowę bo nie chciął podac dowodów na uczciwosc, a telefon podał abym zadzwoniła i oczywiście zastrzegł pan abym dzwoniła z wyświetleniem mojego numeru .
To wszystko utwierdza mnie że jest Pan związany z amber.
Nic już nie zatrzyma nadanemu biegowi.
A to klepanie o załatwieniu przelewów i próby podważenia mojej wiarygodności to proszę sobie zachować.Zebrałam odpowiednią ilośc pokrzywdzonych i ruszyliśmyi to wystarczy, a po artykułach poszerzy się grono dochodzących swych należności.
NA PEWNO SPRAWIEDLIWOŚC I PRAWO SĄ PO NASZEJ STRONIE.

# Wysłany: 2 Mar 2010 13:56

Wie pani czy przypadkiem pani rozum nie przysłał widokówki z wczasów,że dobrze się bawi?
Takie wrażenie pani sprawia.Masz kobieto-cywilna odwagę?Dzwoń!!!Bo na chwilę obecną zachowanie typowe dla tchórza z pani strony.Czekam na telefon-i udowodnię Ci,że nie jestem tym za którego mnie uważasz-ale wtedy przeprosisz mnie na tym forum-zgoda?Starczy Ci odwagi?CZEKAM!!!

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 13:59

Pan mógłby się wypowiedzieć na mój temach....dobre żarty ... ciekawe jak? , przecież na forum nikt nie zna personaliów nikt nie podaje swoich danych osobistych - i tu jest kolejny dowód na to, że
wszystko co napisał,, natręt ag,, to kłamstwo i próby odwrócenia uwagi od faktycznego naszego celu jakim jest nieuczciwośc amber.
NAJLEPSZYM WYJŚCIEM DLA AMBER BYŁOBY WYWIĄZANIE SIĘ ZE ZOBOWIĄZAŃ WOBEC KLIENTÓW a nie szukaniem sposobów na mydlenie oczu, ze MNĄ NIE PÓJDZIE WAM TAK ŁATWO.

# Wysłany: 2 Mar 2010 14:02 - Edytowany przez: NATRĘT AG

Boi się pani?Przez telefon podam numer stacjonarny służbowy do pracy. Śmiało!!!I wtedy dowie się pani,gdzie pracuję.

# Wysłany: 2 Mar 2010 14:06

I przeprosiny murowane z pani strony!Gwarantuję.Proszę-czekam na telefon.Od razu podaję numer do pracy.

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 15:01

bardzo w to watpie, no proszę podac numer,

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 15:04

CZEKAMY RÓWNIEŻ NA POTWIERDZENIE DOKONANIA PRZELEWÓW NA PANA KONTO, które wszyscy chcą zobaczyć.Bo jak na razie to niewiele warte są te wypowiedzi o solidnosci amber. My też dysponujemy pewnymi bardzo pewnymi dowodami na niepłacenie, a każdy nie bał się podać, a pan robi zbędne zamieszanie.MYŚLĘ , ŻE CELEM ODWRÓCENIA UWAGI

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 15:11

Fajnie, to może powołamy na świadka obrony, tylko prosze uważać bo kłamstwo w sądzie nie przejdzie.

# Wysłany: 2 Mar 2010 16:32

Admin czego wycinasz moje posty, a jak mnie obraża pośrednik czy inna par to ich wpisy zostawiasz? Gdzie są moje posty!!!

do NATRĘT AG

daj sobie spokój z tymi ludźmi, to ludziska niskich lotów. Raz wyzwą cię od dziada bez kasy, a raz na kogoś innego puszczą pawia, to na gabinową to na mnie, to na ag. Tacy "ludzie". Hmm zresztą z tego co piszesz to też dawałeś tu na ag.
Jak kolejna osoba wpisuje że dostała, to oczywiście powie Ci coś takiego:

PAR napisał(a):Pan mógłby się wypowiedzieć na mój temach....dobre żarty ... ciekawe jak? , przecież na forum nikt nie zna personaliów nikt nie podaje swoich danych osobistych - i tu jest kolejny dowód na to, że
wszystko co napisał,, natręt ag,, to kłamstwo i próby odwrócenia uwagi od faktycznego naszego celu jakim jest nieuczciwośc amber.

ta to już widzę wyższy poziom nirvany osiągnęła. Ty też jesteś anonimowa więc co niby warte twoje słowa. Powołujesz się na jakieś fakty to może je zaprezentuj z danymi klientów itd. co???

Wiem wiem zaraz coś durnego odpowiesz ze tobie trzeba cos udowadniać. Szkoda na was czasu zciemniacze...

liczba wypowiedzi: 12
od: 28 Gru 2009 17:02
PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 17:04

No własnie... cisza..........zatkało obrońców .. no gdzie jest ten telefonik, może telekomunikacja odcięła stacjonarny.Nie bo nie istnieje.
I wiedziałam że gosc zniknie i pojawi się ,,janeknowy,, i wcale nie zdziwiło mnie pojawienie sie jego, a może tej samej osoby .
A co są warte wasza słowa skoro też jesteście anonimowi, przecież żaden z was nie przedstawił nic konkretnego.
Dane klientów są w posiadaniu odpowiednich organów.
Może ujawnicie się i podacie do siebie numery, jak wspominałam bedzie kolejny świadek, tylko pamiętajcie w sądzie kłamstwa nie przejdą.

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 17:09

I teraz rzucą stos wyzwisk i zrobią wszystko aby zamknac niniejsze forum. To nic, to taka gra aby wypłoszyć.
Tak własnie działa amber, wyciągnąc kasę, obiecywać, potem zbywac, a jak ktoś jest dociekliwy to straszyć, obrażać.
Ale zapewniam SPRAWIEDLIWOŚĆ JEST PO NASZEJ STRONIE.

# Wysłany: 2 Mar 2010 17:27

janeknowy
Masz rację.Dość rozmów bez sensu i składu.Ma wizję,że wszyscy,którym AG coś wpłaciło lub spłaciło - to wrogowie forum.Chore.
Pozdrawiam.

PAR
Przepraszam,ale czy pani nie potrafi czytać emaili(analfabetka czy jak)??Czy udaje pani głupią?
Podałem numer.Jestem dostępny o każdej porze dnia.Tylko wiem ,że nie zadzwonisz bo nie chcesz przyznać się do błędu.
Posiadasz zero odwagi,ze mną porozmawiać.
TCHÓRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Wysłany: 2 Mar 2010 17:28

dawno tu nie byłem, zajrzałem iiiiiiiiiii zaitrygował mnie ten wątek ponad 600 postów to robi wrażenie.Jestem trochę z innej branży (ubezpieczenia) przepraszam więc, że naiwnie zapytam.
Czy dobrze zrozumiałem? duża grupa ludzi, bardzo mocno pozadłużanych i ich doradcy ma pretensje do Amber, że przyznał im kredyt oddłużeniowy ale nie dokonuje przelewu ?? Czy nie przesadzacie ? moim zdaniem to pretensje można mieć tylko o te 100 czy 150 złotych wpłaty. Wiele razy w życiu mi się zdarzyło, że ktoś coś obiecał ( również instytucja ) a później zmienił zdanie. Rozumiem wściekłość, ale tej zawziętości nie. Czy można kogoś zmusić do wypłaty kredytu jeśli on nie chce ? To nie jest tematem tego wątku ale wygląda jakby niektórzy zatracili proporcje. Teraz są wściekli na Amber a powinni chyba mieć pretensje najpierw do siebie. Rozumiem złość, pewnie ma swoje uzasadnienie rozbudzonymi nadziejami ale chyba przesadzacie.

liczba wypowiedzi: 15
od: 22 Lis 2007 15:13
# Wysłany: 2 Mar 2010 18:34

Artur Grzegorzewski
Proszę Pana jezeli pracuje Pan w ubezpieczeniach to domniemam ze kiepski z Pana ubezpieczyciel bo sądzę że jezeli wypisuje Pan polisę i pobiera za to pieniądze to jest ona jak nabardziej ważna a tu ludzie chcą wyjść na prostą płacić jedną ratę a nie kilka przekraczających ich dochody . Zaufali ag bo pięknie ich firma zaskoczyła tyle tylko że teraz maja większe problemy niz mieli czas dziala na ich nie korzyść nie mówiąc o tym że zwodzeni obietnicami ag swoim wierzycielom tez obiecali spłate . Wobrażam sobie ile nerwów kosztuje tych biednych ludzi którzy muszą rozmawiac ze swoimi bankami i czekać czekać czekać

liczba wypowiedzi: 98
od: 19 Sier 2009 10:48
# Wysłany: 2 Mar 2010 18:41

NATRĘT AG
Ile jeszcze nowych nicków pojawi sie z ag a co przeszkadza panu okazać spłatę zadłużenia ? NATRĘT AG napisał(a):
Próbuje pani za wszelką cenę ode mnie dostać dokumenty-powiedziałem NIE!!! I niech to wystarczy
nie masz możliwości wyslania dokumentów bo ich poprostu nie masz PAR ma rację chcemy PRAWDY i tylko PRAWDY i ukrucenia praktyk łatwego zarobku przy akomaniamencie stresu ludzi zdołowanych nadmiernym zadlużeniem .

# Wysłany: 2 Mar 2010 18:47

NATRĘT AG napisał(a):Czy do pani nie dociera co napisałem w emailu?Niech pani się przychyla do słów kogo chce.Miałem problem,ale się skończył.I na marginesie-nic nie pisałem pani,o tym że w każdym banku mam elektroniczne konto?Skąd to pani przyszło do głowy?

Z czytaniem emali to masz pan problemy PAR zarzuciła tylko elektroniczne konta wierzycieli bo żeś sie pan z czasem pomylił o godz 20 żaden bank nie powidomi że masz pan zadłużenie spłacone ale jak traci się grunt pod nogami to i rozum odmawia posłuszeństwa

# Wysłany: 2 Mar 2010 18:51

Oczywiście również śledzę bacznie forum i od sierpnia ub roku jeszcze nikt nie udowodnił że został oddłużony to chyba o czymś świadczy . Nie wspomnę już o tym absurdzie pod nazwą lokaty ag z 10% zyskiem ale w tym przypadku stracą ludzie którzy do biednych nie należą

# Wysłany: 2 Mar 2010 18:58

blegotka napisał(a):nie masz możliwości wyslania dokumentów bo ich poprostu nie masz PAR ma rację chcemy PRAWDY i tylko PRAWDY i ukrucenia praktyk łatwego zarobku przy akomaniamencie stresu ludzi zdołowanych nadmiernym zadlużeniem .

blegotka
Pohamuj swoje zapędy oceniania kogoś,kogo nie znasz!
Już kiedyś mieliśmy zwarcie-pamiętasz?Wszystkich rozpoznajesz,a mnie nie?
Słaba dedukcja.Opuszczasz się blegotka,opuszczasz.

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 19:24

Osoby nie związane z tematem nie powinny wypowiadać na forum dlatego, że zniekształcacie poprzez swoją neznajomośc tematu cały sens niniejszego wątku.
A co do telefonu to czekam na podanie stacjonarnego, który rzekomo miałam otrzymać bo komórki nikt nie odbiera...
No i co z waszą odwagą, wszystko podajcie dowody na to że macie spłacone kredyty. My na nic więcej nie czekamy.
No ale to najlepsze potwierdzenie, że nic takiego nie nastąpiło.
Po prostu utwierdzacie w przekonani że to wileka lipa........

PAR

# Wysłany: 2 Mar 2010 19:26

No ii oczywiście,, blegotka,, siedzi na forum od roku i nic nie drgneło to kolejny dobry dowód na to że panowie tylko ujadacie...na próżno.

# Wysłany: 2 Mar 2010 19:40

PAR
Kłamiesz,bezczelnie kłamiesz-telefon komórkowy jest włączony nonstop!!!!!!!!!!!!!!!W ogóle nie dzwoniłaś,nawet nie spróbowałaś puścić sygnału!!!!!!!
Brzydzę się takimi ludźmi jak Ty-chamska i kłamliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Wysłany: 2 Mar 2010 20:22

Na tym forum-to najlepiej najeżdżać na AG.I nie jest to ważne-czy ma się rację czy nie.
Jeżeli ktoś się wychyli z pochwaleniem firmy-jest od razu pracownikiem AG,nazywany kłamcą itp.
To jest chore.Tak to ma wyglądać?!
A w ogóle szkoda słów na:
1/perfidnego kłamcę PAR
2/cierpiącą na omamy maniakalne blegotkę

Zresztą to i tak do nich nie dotrze.
DETEKTYWI się znaleźli.
FORUM PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!

# Wysłany: 2 Mar 2010 20:50

[cytatundefined]A w ogóle szkoda słów na: 1/perfidnego kłamcę PAR2/cierpiącą na omamy maniakalne blegotkęZresztą to i tak do nich nie dotrze.DETEKTYWI się znaleźli.FORUM PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!![/cytat]

a mnie jak nazwiesz pioneczku??
za cieniki jestes
i daruj sobie te płytkie uwagi

liczba wypowiedzi: 50
od: 22 Wrz 2009 14:10
# Wysłany: 2 Mar 2010 22:01

Witam wszystkich naprawdę zainteresowanych oddłużeniem, tak jak obiecałem ,że będę informował o konkretach więc to czynię, a mianowicie w ciągu dwóch dni mam otrzymać szybkim przelewem drugą transzę mojego kredytu (pierwszą otrzymałem 3 miesiące temu) - więc poczekamy i oczywiście napiszę o efektach.
ZDAJĘ SOBIE Z TEGO SPRAWĘ ,ŻE ZARAZ ZOSTANĘ POMÓWIONY O WSPÓŁPRACE Z AG - NO CÓŻ RYZYKO ODDŁUŻANIA :) - POZDRAWIAM

liczba wypowiedzi: 23
od: 24 Sier 2009 20:47
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 32 . 33 . >>

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Zdrowotne Ubezpieczenie
Tanie OC, pewne AutoCasco

Valid XHTML 1.0 Transitional Poprawny CSS!