Najnowsze informacje od Fenicjanie.pl
zapisz się na bezpłatny newsletter

Forum - Szukaj - Statystyki - Regulamin
Fenicjanie.pl / Banki / Amber Gold czy ktoś słyszał?

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Fenicjanie.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 32 . 33 . >>
Autor Wiadomość
# Wysłany: 2 Mar 2010 22:53

o i wyszła belgota i za nią olimpiapara bo wychodziły zciemy par, znaczy par się przelogowała, żeby pokazać ilu ich jest
hehe niezła strategia.
tylko wiesz jest pewien problem bo im dalej w las tym trudniej będzie ci podtrzymać ściemę.

Mijają miesiące a jakoś pozwów nie ma, rozumiem że czekasz na wiosnę bo cię zasypało i nie możesz dojechać do prokuratury. hehe.

I ja jeszcze raz przypominam, że jakoś ja nie miałem problemu 2 mies. temu uzyskać info od klientów, że dostali kasę, tylko ktoś tu się z klientów odezwie to od razu przelogowujący się użytkownik par obrzuci błotem itd.

a twoje ciągłe powtarzanie pod innymi nickami że ktoś ma ci coś udowodnić jest śmieszne. Skąd ty się urwałaś.

Czego ty oczekujesz że ktoś ci coś udowodni? Jest podstawowa zasada, domniemanie niewinności. Jak kogoś oczerniasz to ty daj dowody, a nie puści jakiś bełkot na forum i oczekuje że ktoś będzie jej dowodził że nie zciemnia. Różnica między tobą a AG jest taka, że tam wiemy z kim mamy do czynienia, kto podpisuje się itd. a ty sobie myślisz że jak w koło obrzucisz anonimowym paszkwilem to inni ci mają coś udowadniać????!!!!

Ja wobec tego ponownie oświadczam że PAR wisi mi 1mln złotych - słownie jeden milion złotych. Pozyczyła ode mnie i nie chce oddać.

Przestań się ośmieszać...

liczba wypowiedzi: 12
od: 28 Gru 2009 17:02
PAR

# Wysłany: 3 Mar 2010 09:53

A ja nie musze nic oświadczac.
Czekamy na przelewy kredytów których amber JESZCZE NIE DOKONAŁA DLA ŻADNEGO Z MOICH KLIENTÓW.
JEŻELI TO ZROBI TO OCZYWIŚCIE NAPISZE NA FORUM
NATOMIAST DO DZIŚ NIKT NIE WIDZI ANI GROSIKA.
TAKA JEST PRAWDA
A NA NUMER TELEFONU STACJONARNEGO OD TEGO NIEMIŁEGO PANA TO CZEKAM,
Oczywiście nie doczekam się bo wszystko jest grubymi nićmi szyte.

liczba wypowiedzi: 99
od: 5 Gru 2009 19:04
PAR

# Wysłany: 3 Mar 2010 10:01

A własnie skąd wiecie, żę nie ma pozwów?
Przecież to mogą tylko wiedzieć zainteresowane strony czyli ja i amber i OTO KOLEJNY DOWÓD KTO JEST KIM. DALIŚCIE JASNY OBRAZ ŻE WY TO amber. TERAZ TO STRZELILIŚCIE SOBIE SAMOBÓJA.

PAR

# Wysłany: 3 Mar 2010 10:07

PROPONUJĘ SKUPCIE SIĘ NA WYPŁACENIU NALEŻNOŚCI SWOIM KLIENTOM TAK BEDZIE DLA WAS NAJLEPIEJ.
BO PAMIĘTAJCIE ------ MY TYLKO TEGO OD WAS OCZEKUJEMY
SOLIDNOŚCI, RZETELNOŚCI
TAKICH CECH NARZAIE U WAS NIE WIDAC
I NA NIC TU POKRZYKIWANIA

# Wysłany: 3 Mar 2010 11:16

PAR napisał(a):A własnie skąd wiecie, żę nie ma pozwów?
Przecież to mogą tylko wiedzieć zainteresowane strony czyli ja i amber i OTO KOLEJNY DOWÓD KTO JEST KIM. DALIŚCIE JASNY OBRAZ ŻE WY TO amber. TERAZ TO STRZELILIŚCIE SOBIE SAMOBÓJA.

Przestań się wreszcie OŚMIESZAĆ!!!

O tym wiedzą wszyscy, którzy mają choć trochę oleju w głowie i interesują się sprawą.
Przeczytaj sobie to oświadczenie z 2010-02-12:

http://www.ambergold.com.pl/pl/nowosci/aktualnosci/oswiadczenie_prezesa_zarzadu_Amber _Gold_w_sprawie_KNF

A jak czytać nie umiesz ze zrozumieniem to Ci wręcz wskażę:
"Zakończona kontrola nie wykazała żadnych nieprawidłowości, zatem nie zostało wszczęte żadne postępowanie prawne w stosunku do firmy Amber Gold Sp. z o.o. Ponadto oświadczam, że nie toczy się żadne postępowanie prawne, w którym stroną byłaby firma Amber Gold Sp. z o.o. czy osoby ją reprezentujące."

Rozumiem, że teraz też będziesz oskarżać prokuraturę o oszustwo??? Akurat ty jedteś do tego zdolna.

Każdy kto ma coś pod sufitem wie że nic się nie toczy, ale to dla ciebie widać za trudne do zrozumienia.

PAR napisał(a):A co są warte wasza słowa skoro też jesteście anonimowi, przecież żaden z was nie przedstawił nic konkretnego.

A to pozostawiam bez komentarza, anominie par.

PS. Kiedy oddasz mi mój milion???

liczba wypowiedzi: 12
od: 28 Gru 2009 17:02
# Wysłany: 3 Mar 2010 11:18

Panie PAR CZY MOGE PROSIĆ O JAKIŚ NUMER KONTAKTOWY Z PANEM

liczba wypowiedzi: 7
od: 16 Lut 2010 15:57
# Wysłany: 3 Mar 2010 12:36

janeknowy napisał(a):A jak czytać nie umiesz ze zrozumieniem to Ci wręcz wskażę:"Zakończona kontrola nie wykazała żadnych nieprawidłowości, zatem nie zostało wszczęte żadne postępowanie prawne w stosunku do firmy Amber Gold Sp. z o.o. Ponadto oświadczam, że nie toczy się żadne postępowanie prawne, w którym stroną byłaby firma Amber Gold Sp. z o.o. czy osoby ją reprezentujące."Rozumiem, że teraz też będziesz oskarżać prokuraturę o oszustwo??? Akurat ty jedteś do tego zdolna.Każdy kto ma coś pod sufitem wie że nic się nie toczy, ale to dla ciebie widać za trudne do zrozumienia.

chłopczyku juz niedługo...

liczba wypowiedzi: 50
od: 22 Wrz 2009 14:10
# Wysłany: 3 Mar 2010 12:40

janeknowy napisał(a):o i wyszła belgota i za nią olimpiapara bo wychodziły zciemy par, znaczy par się przelogowała, żeby pokazać ilu ich jesthehe niezła strategia.tylko wiesz jest pewien problem bo im dalej w las tym trudniej będzie ci podtrzymać ściemę.

pioneczku co za dużo to nie zdrowo...

liczba wypowiedzi: 50
od: 22 Wrz 2009 14:10
PAR

# Wysłany: 3 Mar 2010 12:47

Do Patryka40 narazie prosze poprzez skrzynkę pocztową lub też jeśli Pan zgodzi się to ja napisze do Pana. A tak na marginesie to ja jestem kobietą.
A z tego co wiem to chyba KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO odwołała się od decyzji i ti się liczy, może naskoc teraz na KNF

# Wysłany: 3 Mar 2010 16:18

Coś mi się zdaje że PLichta pluje jadem również i na gazetę wyborczą biz zarzucając że gazeta czyni to aby podwyższyć swój nakład oczywiście pod innym nickiem ale wypowiedzi jakby bardzo podobne do janeknowy i innych temu podobnych .

Wyborcza robi i pisze co tylko sie da byle podniesc sprzedaz. Jesli
pozyczam komus pieniadze, a ktos zgadza sie na warunki i wspolprace
ze mna to co ma do tego gazeta wyborcza. Ci skarzacy sie nie
wspominaja ze nabrali kredytow "bo banki im wciskaly", a oni biedni
brali. Uzyli sobie, przebalowali kase niech splacaja i caluja po
rekach ze w ogole ktos chce z nimi gadac. Cos sie komus pomieszalo.
najbardzie niewinni to teraz ci najbardzie zadluzeni. wiec moze
umorzyc im od razu ze zobowiazania. Ręce opadają.
Dokładnie. Ale najważniejsza sprawa, to taka, że Amber Gold pozycza
SWOJE pieniądze i jak zadecyduje to może te pieniądze pożyczać lub
nie pożyczać. Co komu do tego????

No własnie a amber gold jak dziecko tupnie nogą i nie pożyczy albo napisze : dostałam pozyczkę kochane amber gold Janina z Konina
Zauważcie kochani jaki dziwny zbieg okoliczności co do stylu pisania

liczba wypowiedzi: 98
od: 19 Sier 2009 10:48
# Wysłany: 3 Mar 2010 17:06

olamatipara napisał(a):janeknowy napisał(a):
o i wyszła belgota i za nią olimpiapara bo wychodziły zciemy par, znaczy par się przelogowała, żeby pokazać ilu ich jesthehe niezła strategia.tylko wiesz jest pewien problem bo im dalej w las tym trudniej będzie ci podtrzymać ściemę.

O ściemę to ty sie musisz martwić bo ludzie już mają dość .Prędzej czy póxniej dobiorą wam sie do skóry . My udowodniliśmy na czym polega działanie ag od roku czasu nie znalazła się osoba która udowodnila by spłatę zadłużeń a jest to sprawa banalnie prosta wystarczy wyciąg z konta i żadnej ściemy tu nie wiele osób na to czeka a tu własnie ściema . A wortal jest po to żeby gonić takich jak wy

# Wysłany: 3 Mar 2010 17:46

DO WSZYSTKICH KTÓRZY ZAMIERZAJĄ POMIMO WIELU WĄTPLIWOŚCI SKORZYSTAĆ Z FIRMY AG
Nie wpłacajcie firmie żadnych pieniedzy na sprawdzanie rejestrów skoro firma zgadza sie abyście je dostarczyli możecie zrobić to sami będzie taniej i będziecie świadomi ze zapłaciliście za faktycznie wykonaną usługę a oto cennik :
BIK -raport raz na 6 m-cy - 20 zł
BIG - raport raz na 6 m-cy przez Internet za darmo , drogą pocztową 6,10 zł
KRD - raport raz na 6 m-cy za darmo
Okres oczekiwania na raporty to 14 dni

PAR

# Wysłany: 3 Mar 2010 19:35 - Edytowany przez: PAR

Panie i Panowie wszystko jest na dobrej drodze. Ja jestem jak ten Biblijny niewierny Tomasz nie uwierzę jak nie sprawdzę, czyli przekładając jeśli ci klienci których reprezentuję otrzymają zapłatę uznam sprawę za zamkniętą ale na razie nkit nic nie widzi i na tym się skupiamy.
No i oczywiście uruchomiłam wspomaganie taki dopalacz aby pomóc w wywiazaniu sie przez amber z niewypłaconych kredytów albo wywózka z rynku finansowego.
Bo w przeciwieństwie do amber pomysłów mi nie brakuje i stale ktoś podrzuca coś wartościowego na skrzynkę.
Oj bedzie sie działo!!!!!!!!!!!!

# Wysłany: 4 Mar 2010 09:11

Witam,

jestem pośrednikiem oferującym produkty finansowe różnych instytucji, w tym również firmy Amber Gold. Uznałem więc za stosowne wypowiedzieć się na tym forum.
Dotychczas spłaceni zostali moi 3 klienci, co stanowi dość mały odsetek w stosunku do złożonych wniosków (kilkadziesiąt). Cała procedura ciągnie się rzeczywiście dość długo, co uwzględniając sytuację tych klientów powoduje ich dużą nerwowość. Jednak trudno oczekiwać, że takie sprawy będą szybko załatwiane, gdyż większość takich Klientów jest rzeczywiście "przekredytowana", więc trudno oczekiwać że wielu z nich dostanie nowe pożyczki. Trudno też oczekiwać, że ktoś pożyczy im kolejne pieniądze, bez rzetelnego zweryfikowania ich zdolności.

Odnośnie samych procedur to nie ma obowiązku ponoszenia opłat przy składaniu wniosku, można odpowiednie dokumenty przynieść samemu i chyba dla świętego spokoju zrobić to najlepiej samemu, jak sugeruje blegotka. Choć z naszych doświadczeń wynika, że spora część Klientów woli jednak, aby zebrać te dane w ich imieniu.

Jedyne co nam pozostaje to rzetelne informowanie Klienta. Ich sytuacji nie jesteśmy winni ani my jako pośrednicy, ani banki, które im pożyczyły pieniądze, ani tym bardziej AG u którego starają się o kolejną pożyczę. Są sytuacje, że los tych ludzi potoczył się tak a nie inaczej, ale większość przypadków to po prostu błędne decyzje, za które przychodzi im teraz płacić słoną cenę. Niestety w Polsce mamy do czynienia z niebezpiecznym zjawiskiem wyzbywania się odpowiedzialności za swoje czyny. Przy całym ludzkim współczuciu, dla tych osób, to w większości ich wina. Nie mi ich oceniać, ale nic ponad współczucie nie da się czasami zrobić. Niestety ostatnio zauważamy falę wzrostową, jeśli chodzi o Klientów "przekredytowanych", ale często aż trudno pojąć kto i jakim cudem im te kredyty dał.

pozdrawiam

liczba wypowiedzi: 1
od: 4 Mar 2010 08:57
PAR

# Wysłany: 4 Mar 2010 11:06

WITAM. niech Pan nie ocenia ludzi . Przyznanie kredytów dla klientów przez władze amber poświadcza iż spełnili ich wymogi regulaminowe, a do amber należy rzetelnie wywiązac się ze swoich zobowiązań a w regulaminie dodatkowo było wskazane jak długo trwa procedura i powinni tego przestrzegać. A skoro klient spełnił te wymogi to czeka na przelew i nie ma usprawiedliwienia że coś już poszło na konta,a w rzeczywistości nie doszło.
Wystarczyło w grzeczny sposób wytłumaczyc klientom co się stało a nie byc agresywnym i poświadczać nieprwadę. I o to sie rozbjia. To nie jest ciemnogród. Każdy zasługuje na odrobine grzeczności.
Zapewniam, że dojdziemy do prawdy i wszyscy dostaną to na co zasługują.

# Wysłany: 7 Mar 2010 19:41

cześc proszę o informację o AmberGold Sp.z.z.Mają atrakcyjną ofertę lokat.Tylko nie wiem czy taka firma istnieje naprawdę.Pozdrawiam

od: 7 Mar 2010 19:38
# Wysłany: 7 Mar 2010 23:33

jak masz jakąś kasę do stracenia to możesz im powierzyć

liczba wypowiedzi: 51
od: 8 Lut 2010 07:42
# Wysłany: 8 Mar 2010 10:02

Do Anny Antczak: jedno jest pewne Prezes Ambert Gold jest absolutnie niewiarygodnym facetem. Chyba mu sie nie zdarzylo zeby powiedzial prawde. Rzuca informacje z duzą dozą frywolnosci, wiedząc ze slowa w 100% nie dotrzyma. Dziwny sposob, zeby jeszcze chwile utrzymac sie na rynku. Na pewno nie dalabym mu zlotowki oceniajac jego dotychczasowe dzialania i rzucanie słow na wiatr. Lepiej trzymaj sie z daleka ze swoimi pieniędzmi Anno. na wszelki wypadek. Poki Amber Gold nie zacznie spełniac swoich obietnic finansowych realizujac ne. Bo na dzisiaj nic sie tam nie dzieje oprocz totalnego balaganu, z ktorym pracownicy sobie totalnie nie daja rady. Natomiast porafia zaskakiwac informacjami jakie wysylaja do klientow. Powalaja z nog. Zobaczymy co wymysla w tym tygodniu. A pan Prezes rozumiem ma sie dobrze i jest jak zwykle w doskonalym humorku. Gratuluje. Szkoda ze nam sie to dobre samopoczucie nie udziela .

liczba wypowiedzi: 17
od: 20 Lut 2010 10:07
PAR

# Wysłany: 10 Mar 2010 10:19

Witam. Idzie wiosna,a klienci czekają na wypłaty kredytów. Ciekawe do kiedy?
Ale coś mi się wydaje, że zaniedługo amber zostanie odpowiednio zmotywowane.

# Wysłany: 10 Mar 2010 10:37

Nic sie nie dzieje u Ambera. Jak w polskim fimie. Nuda. No moze poza biciem piany przez pana prezeska plichte i jego dworek.

liczba wypowiedzi: 17
od: 20 Lut 2010 10:07
# Wysłany: 11 Mar 2010 20:56

Witam wszystkich zainteresowanych
Niestety po raz 8 (czyli obiecywana ilość deklarowanych przez Amber przelewów )nie otrzymałem żadnego przelewu na konta moich wierzycieli. Stwierdzenie brak słów to już zdecydowanie za mało. Z chęcią rzuciłbym jakimś "mięsem" bo nic w tej chwili mi nie pozostaje.
Jeden wielki kant. To tyle co mam na ich temat do powiedzenia. Amber ma dokładnie wszystkich gdzieś i pośredników również.
Przykre ale prawdziwe. Życzę nam wytrwałości.

liczba wypowiedzi: 23
od: 24 Sier 2009 20:47
# Wysłany: 11 Mar 2010 21:48

Panie tuareq,

2 marca pisał Pan na tym forum, że czeka na DRUGĄ (napisał Pan że pierwszą transze Pan otrzymał) transzę kredytu od AG.
Dzisiaj, po dziewięciu dniach od poprzedniego posta, pisze Pan że Pańscy wierzyciele NIC nie dostali... i rzuca oszczerstwa o oszustwach i kantowniu.

Chyba w Pańskich wypowiedziach coś się nie zgadza...

od: 2 Mar 2010 22:07
# Wysłany: 11 Mar 2010 23:39

do Krzych, wszystko się zgadza nie śledzi Pan na bieżąco moich postów od października ubiegłego roku. Tak otrzymałem jakąś tam transzę 1/8 z całości trzy miesiące temu i od tamtej pory miałem 8 zapewnień przelewów niestety do tej pory nic.
To jak można nazwać taką sytuację Panie Krzych? - skoro nie mam żadnej nawet negatywnej informacji co do terminu przelewów ale tych wiarygodnych.
A sytuacja wygląda tak,że już mam w plecy 12 tyś. zł za rozprawy sadowe i komorników.
Wystarczyło powiedzieć ,że otrzymam przelewy w miesiącu kwietniu i wtedy wiedziałbym ,że do kwietnia muszę inaczej kombinować - zabezpieczać się finansowo.
Pozdrawiam

# Wysłany: 12 Mar 2010 10:32

na wstępie zaznaczam, że nie staje w obronie AG ;

panie tuareq

pisze pan:

tuareq napisał(a):otrzymałem jakąś tam transzę 1/8 z całości trzy miesiące temu

nie ma takie opcji i pan doskonale wie, że pan kłamie
gdyby AG panu coś przelało 3 m-ce temu to do tej pory na pewno domagaliby się od pana spłaty rat a o tym pan nie wspomina czyli nikt od pana nic nie wymaga a to oznacza że nikt też panu nic nie przelał
taka okrojona spłata pańskich zadłużeń wymagała by zmiany umowy a o tym tez pan nie wspomina że taka zmiana miała miejsce
ponadto dokonując spłaty w ten sposób AG zrobiło by panu prezent z tych przelanych pieniążków A NA TO W PRZYPADKU TEJ FIRMY PROSZĘ NIE LICZYĆ
tak więc panie tuareq, pańskie posty to stek bzdur i wielkie kłamstwa (tylko po co pan to robi ?????)

liczba wypowiedzi: 15
od: 4 Lut 2010 10:50
# Wysłany: 12 Mar 2010 11:14

do hentur,
to muszę Pana niestety rozczarować - bo to co napisalem jest szczerą prawdą. Nie liczę na żadnen prezent ze strony AG lecz mam nadzieję ,że dojdą obiecane przelewy do moich wierzycieli. Znam przynajmniej 5 osób, które maja podobną sytuację do mojej. Napisal Pan o splacaniu kredytu przyznanego przez AG - to ja się pytam jak można splacać 1/8 wyplaconego kredytu ?. Podpisując umowę jasno i wyraźnie zaznaczono kwotę do spaty 80 tyś. zl i od tej kwoty kredytu zostala naliczona stala rata. Z tego co Pan napisal to teraz powinienem splacać ratę w wysokości 1/8 - totalna bzdura. No chyba ,że to jest Argentyna - to taki wariant jest możliwy.
Panie hentur proszę nie wypisywać w przyszlości oszczerstw pod moim adresem - bo sobie tego nie życzę. Jeżeli nie ufa mi Pan w to o czym napisalem to proszę o kontakt na adres mailowy tuareq@op.pl i jestem sklonny spotkać się z Panem i udowodnić to ,że napisalem prawdę.
A później odszczeka to Pan na tym forum jak jeszcze nie zabraknie Panu cywilnej odwagi.
Pozdrawiam

# Wysłany: 12 Mar 2010 16:25

Witam właśnie jestem po rozmowie telefonicznej z konsultantem tej firmy i szczerze dobrze się zastanówcie składając tam papiery. Owszem żadna opłata nie jest pobierana prócz 100zł. na sprawdzenie baz danych ale czy kogoś interesuję wypłacanie transz????? pan nie był w stanie mi powiedzieć w jakiej wysokości są transze ani czy jest między nimi jakiś odstęp ale to powinno być dzwonkiem alarmowym.

liczba wypowiedzi: 4
od: 12 Mar 2010 16:21
# Wysłany: 12 Mar 2010 19:01

tuareq

prawda oprócz zalet ma jedną wadę; kłuje w oczy i tego nie możesz znieść

twierdzisz, że dostałeś jakąś tam transzę a ja twierdzę z całą stanowczością że to g.... prawda i jest to tylko twój wymysł

jeżeli jest inaczej to pokaż potwierdzenie wykonania przelewu przez AG na konto wierzyciela lub twoje

dopóki tego nie zrobisz dla mnie będziesz zwyczajnym kłamcą

a teraz idę o zakład; na pewno tego nie zrobisz bo niby skąd weźmiesz takie potwierdzenie

ale za to będziesz się naiwnie wymigiwał i zasłaniał jakąś ochroną danych osobowych, więc już ci pomogę wybrnąć z tej sytuacji

otóż sam możesz swoje dane publikować bez niczyjej zgody

a więc do dzieła

czekam i zapewne nie tylko ja

# Wysłany: 12 Mar 2010 19:53

do hentur czy coś w tym stylu :)
od kiedy jesteśmy na luźnej stopie ? - jeżeli jesteś człowiekiem honoru to skontaktuj się ze mną mailem i od razu wybierz sobie sekundantów :)
I minka henturowi zrzednie jak zadzwoni do mnie pod podany przeze mnie mój nr tel. i jestem gotowy do osobistej konfrontacji w realu. Nie obawiaj się hentur chce tobie niedowiarku osobiście pokazać ten przelew , a twoje propozycje co do podania ich do publicznej wiadomości są po prostu skandaliczne. Jeżeli jesteś taki do przodu to podaj swoje dane na forum wraz z nr telefonu i to ja do Ciebie zadzwonię - czekam bohaterze :) - mam nadzieję ,że masz jaja a nie wydmuszki :)

# Wysłany: 13 Mar 2010 09:59

tuareq

uważam, że dyskusja z czymś takim jak ty nie ma sensu bo i tak niczego nie zrozumiesz
zamiast udowodnić te swoje bzdety próbujesz odwracać sytuację aby to ja tobie coś udowadniał

najpierw dowód na te twoje bzdury i jeżeli dowiedziesz, że mówisz prawdę to chętnie się z tobą zmierzę a dopóki tego nie zrobisz jesteś dla mnie zwyczajnym chłystkiem, którego mogę batem pogonić a nie wdawać się w honorowe potyczki (a tym jest właśnie pojedynek, który proponujesz)

# Wysłany: 13 Mar 2010 12:54

hentur
czekam na kontakt - już "pojedynek" ci odpuszczę :)
bo skąd byś wziął tyle ludzi i sprzętu :) , a tak na marginesie prowokacja jest twoją bardzo słabą stroną.
Bez wskazanego wcześniej kontaktu niczego się nie dowiesz. Dopóki nie skontaktujesz się ze mną nie udzielę ci żadnej odpowiedzi na tym forum. Tak więc wybór pozostawiam tobie uciśniona duszo :).

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 32 . 33 . >>

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Zdrowotne Ubezpieczenie
Tanie OC, pewne AutoCasco

Valid XHTML 1.0 Transitional Poprawny CSS!