Najnowsze informacje od Fenicjanie.pl
zapisz się na bezpłatny newsletter

Forum - Szukaj - Statystyki - Regulamin
Fenicjanie.pl / Banki / Amber Gold czy ktoś słyszał?

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Fenicjanie.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . >>
Autor Wiadomość
# Wysłany: 5 Lip 2010 13:26

Udzielać się będę, bo nikt mi nie zabroni a na temat postu powyższego - bez komentarza, nie warto strzępić klawiatury :)

liczba wypowiedzi: 19
od: 8 Kwi 2010 09:40
# Wysłany: 6 Lip 2010 13:11

no to nie strzęp i się nie udzielaj np. do mnie bo sobie nie życzę...............

liczba wypowiedzi: 4
od: 2 Lip 2010 15:41
# Wysłany: 7 Lip 2010 17:41

mam pytanie czy jest możliwośc i nadzieja na pozytywne zalatwienie lub jakakolwiek pomoc w załatwieniu pozyczki oddłużeniowej pod zastaw mieszkania..??? mialam stycznosc i z posrednikiem który mi zaoferował pomoc w załatwieniu takowej pozyczki na co się zgodziłam .Okazalo sie że po złożeniu dokumentów o które prosiła posredniczka tz.stany zadłużenia w bankach zaświadczenia z zakładu pracy na ich oryginalnych drukach oraz wyceny mieszkania od rzeczoznawcy którego musiałam sama sobie zalatwić bo oni takiego nie mają ,oraz aktualny wypis księgi wieczystej,czekalam dwa tygodnie na prawdopodobną weryfikacje <ja uwierzyłam> i mieliśmy byc w kontakcie telefonicznym.po upływie tegoż okresu podeszłam do jej biura i okazało sie że jeszcze jest potrzebne zaświadczenie o nie zaleganiu z opłatami od nieruchomności<następne czekalam dwa tygodnie, gdy zapytałam sie co i jak że nie mam jak spłacić rat powiedziała że mam sobie zalatwić chwilówke lub kredyt w prowidencie lub profirealu a oni mi to wszystko spłacą..uwierzyłam że tak jest w istocie i że moje dokumenty sa juz dane do weryfikacji..miesiąc czekalam gdy nie było żadnego odzewu posredniczki ponownie się wybrałam do jej biura... okazało sie ze moje dokumenty leżą pod jej biurkiem nawet ich nie wysłala -gdyż tłumaczyła sie że drugi posrednik przez którego to bylo załatwiane -o czym nie mialam zielonego pojęcia została mu zerwana umowa przez AMBER GOLD bez podania przyczyny-gdy zapytałam sie co dalej mam robić przecież jej zaufałam i zadłuzyłam sie jeszcze wiecej niż byłam -odpowiedziała że mam sobie poszukać innego posrednika być może on tu coś poradzi...wieć jak mam zaufać posrednikom jak nie mówia prawdy...!!!!czy to nie było granie na zwloke by więcej mnie zadłużyć ..jestem naiwna -lecz nadal potrzebujemy z mężem pomocy-mamy zła historie w biku i dwie wypowiedziane umowy..mamy z mężem okolo4000 tys dochodu a wartośc mieszkania 154tyś..??? i co??? może nam Pani jakoś pomóc bardzo prosze i dziękuje pozdrawiam

liczba wypowiedzi: 3
od: 30 Cze 2010 23:40
# Wysłany: 8 Lip 2010 12:18

do pani danusi a może niech pani zadzwoni do POŻYCZKA POLSKA oni nie są bankiem ale instytucją poza bankową ja tam właśnie załatwiam chyba warto.....

liczba wypowiedzi: 4
od: 2 Lip 2010 15:41
# Wysłany: 8 Lip 2010 13:24 - Edytowany przez: wdwdd wddwdwd

poczytaj na temat pożyczki polskiej :))

http://www.forum-kredytowe.pl/tematy1/pozyczka-polska-vt9957.htm

liczba wypowiedzi: 43
od: 29 Mar 2010 13:05
# Wysłany: 8 Lip 2010 13:55

chalutet - dziekuje za podpowiedz-lecz czy nie jest to system argeńtyński..??? takie odnosze wrażenie - ja już dalam sie nabrać dwa razy na takie coś...było ładnie pięknie lecz pieniędzy po dzien dzisiejszy nie ma i nie bedzie..!!! a co utopiłam to już nie odzyskam..więc zycze aby Tobie się powiodło..!!!ja to mam szczęscie jak już komu zaufam to zawsze wpadłe w niezłe bagno..!!chyba jestem za bardzo ufna ludziom.!!!

od: 30 Cze 2010 23:40
# Wysłany: 11 Lip 2010 17:12

Witam panią sama jestem pośrednikiem współpracującym między innymi z firmą Amber i niestety stwierdza że jest trochę nie uczciwych pośredników.
Ale na to jest rada jeśli zostały złożone dokumenty zawsze można zadzwonić do firmy i dowiedzieć się co się dzieje z danym wnioskiem.
Może pani do mnie napisać na e-mail
elabor4@wp.pl
zobaczę czy jest zdolność i czy mogę pani pomóc
Pozdtrawiam

liczba wypowiedzi: 8
od: 5 Cze 2010 15:37
# Wysłany: 11 Lip 2010 17:13

Witam panią sama jestem pośrednikiem współpracującym między innymi z firmą Amber i niestety stwierdza że jest trochę nie uczciwych pośredników.
Ale na to jest rada jeśli zostały złożone dokumenty zawsze można zadzwonić do firmy i dowiedzieć się co się dzieje z danym wnioskiem.
Może pani do mnie napisać na e-mail
elabor4@wp.pl
zobaczę czy jest zdolność i czy mogę pani pomóc
Pozdrawiam

liczba wypowiedzi: 8
od: 5 Cze 2010 15:37
# Wysłany: 29 Lip 2010 15:04

upsssssssss a co tu taka cisza ??? amber splajtował ?? :)

ps. pośredniczka pewnie wyjechała w ciepłe kraje( wróci opalona że ho ho :) ) i kto nas będzie oddłużał ??? achhhhhhhh życie życie co z ciebie mam :) pozdrowionka

# Wysłany: 4 Sier 2010 09:54 - Edytowany przez: regolas

Chciałem wypowiedzieć się nt. firmy o której mowa w temacie, bo mało jest informacji o lokatach. Parę dni temu otrzymałem z powrotem pieniądze z lokaty, którą założyłem w styczniu. Oprocentowanie zgodnie z tym jak zapisane w kontrakcie.W moim przypadku dwie lokaty 12% i 10% plus sztabka sprzedana za ponad 150 zł na allegro. Żadnych problemów ze współpracą - szczerze mogę polecić. Choć po przeczytaniu części postów z tego forum ostatni miesiąc przed końcem lokaty był na "lekkim stresie" :)

liczba wypowiedzi: 2
od: 4 Sier 2010 09:42
# Wysłany: 9 Sier 2010 11:42

regolas?
mam pytanie: czy zdecydowałes się ponownie zainwestować swoje środki
po jak to ładnie ująłeś "lekkim stresie"?

od: 9 Sier 2010 09:10
# Wysłany: 9 Sier 2010 22:00

Niestety nie, bo dla żony był to więcej niż "lekki stress" :) Sam pewnie bym przedłużył.

od: 4 Sier 2010 09:42
# Wysłany: 10 Sier 2010 09:23

Ot i cały urok inwestowania : z jednej strony kusi i nęci, bo fajnie, jak pieniądz robi pieniądz... a z drugiej niepewność, która potrafi zabić całą radość. Człek rozsądny powie : inwestuj tylko w lokaty bankowe - mały zysk ale pewny. no właśnie, czy w dzisiejszych czasach możemy być czegokolwiek pewni?...
jak dla mnie stres wynikający z inwestowania jest gorszy, niż spłacanie kredytu ;-) wszakze tamte pieniądze juz wydałam. a te "moje" są i żal wydać. Ja tez bardzo chciałam powierzyć moje oszczędności Amber'owi ale jak poczytałam, co jest grane to aż mnie zmroziło. stare przysłowie mówi "lepszy wróbel w garści, niż kanarek na dachu" i chytry dwa razy traci.
tego będę sie trzymać!

od: 9 Sier 2010 09:10
# Wysłany: 20 Sier 2010 15:19

mam pytanie do Danusi czy coś Pani już wie w swojej sprawie pożyczki w Ambergold bardzo proszę o odpowiedz

liczba wypowiedzi: 1
od: 20 Sier 2010 14:49
# Wysłany: 27 Sier 2010 20:02

DLACZEGO KOLEJNY RAZ USUNIĘTA ZOSTAŁA MOJA WYPOWIEDŹ ???
ZOSTAŁAM BEZCZELNIE OSZUKANA I OKŁAMYWANA PRZEZ FIRMĘ AMBER GOLD !!!
AMBER GOLD ZWODZIŁ, GRAŁ NA ZWŁOKĘ, NAWET PISAŁ E-MAILE DO MNIE O TERMINACH PRZELEWÓW.I TAK PRZEZ 10 MIESIĘCY. DO TEJ PORY ŻADNEGO PRZELEWU NIE DOSTAŁAM. JESTEM KOLEJNĄ OFIARĄ AMBER GOLD.
ALE WIDAĆ PRAWDY TO TU PISAĆ NIE MOŻNA BO ZARAZ ZOSTANIE USUNIĘTA!!!!!!!!!

liczba wypowiedzi: 11
od: 29 Mar 2010 09:39
# Wysłany: 28 Sier 2010 14:25

nie powinna być usuwana bo piszesz prawdę :)

# Wysłany: 7 Wrz 2010 08:52

Amber Gold zafundował mi "nowe życie" a wszystko przez ich bezczelne kłamstwa !!!
Amber Gold to naciągacze,musiałam płacić bankom za zaświadczenia o zadłużeniach bo takie sobie życzyli,miałam zdolność,wszystkie dokumenty jakie chcieli dostarczyłam,3 zaświadczenia o zarobkach,wydzwaniałam do nich , do przedstawiciela,który też robił ze mnie idiotkę która ma ciągle sprawdzać w bankach zadłużenie bo przecież przelew od nich został wysłany. Mam maile od nich ,od przedstawiciela ,że przelew został wysłany.
Będę wszędzie i wszystkim mówić o oszustwach firmy AMBER GOLD !!!
I MAM NADZIEJĘ ,ŻE MOJA WYPOWIEDŹ NIE ZOSTANIE ZNOWU USUNIĘTA !!!

# Wysłany: 17 Wrz 2010 08:44

Co tu za cisza ? ? ?
Niestety ludziom już pisać się nie chce od tylu miesięcy o oszustwach AMBER GOLD !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
A może stał się cud nad cudy i amber wypłacił kredyty ? ? ?

# Wysłany: 17 Wrz 2010 09:10 - Edytowany przez: wdwdd wddwdwd

nie nie stał się i się nie stanie :) cud się stał wczoraj rano pod pałacem :) jak na razie jedyny cud :)

vra

# Wysłany: 25 Wrz 2010 19:06

Tak się zastanawiam czy ktoś tutaj inwestował w ich lokaty i z jakim skutkiem? Bo prześledziłem paręnaście stron i w sumie tylko regola napisał, że pozytywnie się skończyło.

od: 25 Wrz 2010 19:03
# Wysłany: 28 Wrz 2010 08:08

Ja się też zastanawiam nad "lokatą". Poprzednik pisał że z lekkim stresem zufał "lokacie" i teraz cieszy się odsetkami i sprzedaną sztabką złota. Amber Gold daje sztabkę za ulokowanie min. 20 000 na rok..... Lekki stres to mało powiedziane. PS chciałbym widzieć tą aukcję. Jak sztabka wygląda od Amber? Od sierpnia to chyba jeszcze nie jest w archiwum.

od: 28 Wrz 2010 07:43
vra

# Wysłany: 28 Wrz 2010 10:34

Przy 5 tyś na rok dają.

# Wysłany: 28 Wrz 2010 10:54

na stronie piszą o 20.000 a w ofercie którą otrzymałem faktycznie od 5.000.
cyt: Przy lokacie na kwotę min. 20 tys. na okres min. 12 miesięcy 1 g sztabka złota o próbie 999,9 gratis

nie wchodzę w to. ale będę obserwował.
trzeba się zadowolić 5% ze zwykłych lokat

od: 28 Wrz 2010 07:43
vra

# Wysłany: 28 Wrz 2010 11:05

Bo to promocyjna oferta:
http://www.ambergold.com.pl/pl/katalog/lokaty_i_inwestycje/lokata_w_zloto_promocja

Wcześniej mieli z tego co kojarzę lepszą bo dało się bodajże na 6 miesięcy 5tyś.

Ja narazie też nie. Ale jeśli uda im się ponownie zostać domem składowym to myślę, że spróbuje. Wg mnie największy ból jest taki, że przez tą nagonkę na nich oni po prostu mogą zostać uwaleni choćby nie wiem jak uczciwi wobec klientów byli. Któremu przecież bankowi podoba się to, że ktoś może naginając przepisy oferować lokatę 10% i jeszcze na tym zarabiać? Generalnie bardziej boję się, że ich tak uwalą, że zbankrutują niż to, że są nieuczciwi.

# Wysłany: 28 Wrz 2010 15:38

bardzo ciekawe ...

od: 28 Wrz 2010 15:36
# Wysłany: 28 Wrz 2010 16:41

spodobała wam się ta gierka...
niezła bajerka...

# Wysłany: 30 Wrz 2010 08:49

Są nieuczciwi i to bardzo !!!
Okłamali mnie i zwodzili przez 9 miesięcy !!!
Na stronie napisali fajnie o kredytach ale co z tego skoro bezczelnie oszukują. Byłam w złej sytuacji ale oni przez swoje krętactwa doprowadzili mnie do jeszcze gorszej sytuacji. Zaufałam im i się bardzo zawiodłam. Żałuję ,że w ogóle o tej paskudnej firmie się dowiedziałam !!!

# Wysłany: 10 Paź 2010 20:53

nie pomoże juz nam nikt ...

żal....

# Wysłany: 11 Paź 2010 17:47

Informowałem już co prawda w innym temacie ale widzę, że w tym jest także dyskusja o lokatach w złoto...
... A więc informuję wszystkich o pomyślnym finale mojej lokaty w złoto. Miałem pewne obawy po negatywnych opiniach na temat Amber Gold, jednak firma w tym zakresie okazała się solidna.
Około tygodnia przed zakończeniem terminu zadzwonił do mnie przedstawiciel AG z pytaniem o przedłużenie umowy. Po moim oświadczeniu, że rezygnuję z kontynuacji, następnego dnia po upływie terminu lokaty, zainwestowane pieniądze wraz z odsetkami miałem już na swoim koncie bankowym. :)
Oczywiście odsetki zgodnie z umową 12% netto w skali roku a więc konkurencja jest daleko w tyle.

liczba wypowiedzi: 6
od: 12 Kwi 2010 10:09
# Wysłany: 12 Paź 2010 16:15

Witam! Jestem dziennikarzem jednego z tygodników piszącym o firmie Amber, chciałbym skontaktować się, z osobą, która była/jest klientem tej firmy

Proszę pisać na s.stodolak@wprost.pl
Sprawa jest pilna

liczba wypowiedzi: 1
od: 12 Paź 2010 14:32
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . >>

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Zdrowotne Ubezpieczenie
Tanie OC, pewne AutoCasco

Valid XHTML 1.0 Transitional Poprawny CSS!