| Autor |
Wiadomość |
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 21:28
Już się podpisał, widocznie zapomniał hehehehe, widać bacznie obserwują to forum..... Nie mam dowodów, to tylko takie moje przemyślenia. Poczekam aż podpiszesz umowę i będziesz miał Ty dowody na ich uczciwość, wtedy pozwolę sobie na rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam.
|
liczba wypowiedzi: 22
od: 19 Sier 2009 21:18
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 21:37
Przemyślenia to nie to samo co dowody.I widzę,że dość niedokładnie czytasz moje wypowiedzi-powiedz mi gdzie napisałem,że będę podpisywał umowę?Widzę,że na tym forum szukasz jeleni,którzy podpiszą i wtedy zobaczysz czy warto?No to brawo...
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 21:49
Do wszystkich - poczekajmy aż wypowiedzą się ci , którzy otrzymali kredyt za pośrednictwem AG. na Uwage zasługuje fakt, że trzeba być ostrożnym i wiedzieć co sie podpisuje. Jeżeli nie wiemy co podpisujemy to świadczy to o naszej wręcz bezmyslności. W tego typu operacjach finansowych trzeba naprawde zachować umiar w naiwnosci. Jeżeli AG dyktuje warunki wobec osób zadłużonych i robi to zgodnie z polskim prawem bankowym nie odstającym zbytnio od norm banków średnich pod względem wymogów i prowizji za wykonana usługe to może coś się w tej Polsce ruszyło. Badźmy dobrej nadziei i nie zatracajmy sie w trudnych dla osób zadłużonych chwilach. Pozdrawiam niedowiarków i tych co maja jedyna nadzieje w AG. Jutro tez jest dzień. Na całe szczęście jeszcze w naszym kraju nie ścinaja głów za niewypłacalność. :)
|
liczba wypowiedzi: 12
od: 25 Sier 2009 22:17
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 21:49
Do Marta Zapomniałem Ci podziękować za te słowa "pozwolę sobie na rozwianie moich wątpliwości". Jestem pod wrażeniem,że możesz sobie na coś pozwolić.Twoja dobroć nie zna granic. Pozdrowionka
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 21:52 - Edytowany przez: akos41
Do tuareq Święte słowa-poczekajmy.Miejmy nadzieję,że jest to rzetelna firma.
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:02
OOOOOOOO dostałam szału firma AG jest uczciwa wpłacajcie wszyscy po tej stówce a akos też coś z tego dostanie . Propozycja- dostaniecie tą stówę ale po otrzymaniu kredytu , podpiszę aktem notarialnym że ta stówę wam wpłacę ale w momencie kiedy moje banki oświadczą że zadłużenie jest spłacone I CO WY NA TO ??? Dewacto akt notarailany będzie kosztował mnie wtym zakresie około 60 zł ZGADZAM SIE
|
liczba wypowiedzi: 98
od: 19 Sier 2009 10:48
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:04
Nie wiem co brałaś-ale widać,że ci szkodzi.Widać po wypowiedziach-ni w kij ni w ząb.
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:07
Żeby znaleźć dowody potrzebne są przemyślenia i analiza poszczególnych składników problemu, nie wiedziałeś o tym?
Nie masz za co dziękować, doskonale wiem, że moja dobroć nie zna granic..... Cieszę się, że jesteś pod wrażeniem hehehehe Skoro twierdzisz, że ich nie bronisz, dlaczego tak atakujesz mnie i blegotkę? My opisałyśmy tylko to co daje się zauważyć gołym okiem. Może nie jesteśmy obiektywne, nie wiem, poczekamy na Twoje wnioski. Będziemy miały wtedy z czym polemizować.
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:19
Czy coś jeszcze masz do dodania AKOS 41 mogę nawet wpłacić te 300 zł bo te opłaty w zależności od regionu jakiegoś tam działania chyba się różnią co nie zdarza się w poważnej firmie nie ma takich możliwości . A przede wszystkim pokażcie nam osobę która uzyskała kredyt i zaświadczenia z banków gdzie kredyt spłaciliście jeżeli działacie już kilka miesięcy no to chyba coś już spłaciliście hehe . Mam ścisły związek z bankami więc sprawdzę wiarygodność natychmiast Aczkolwiek mogę nie zdążyć bo już będziecie odpowiednio rozraklemowani w sposób negatywny w prasie z która nawiązałam kontakt.
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:19
Do Marta widzisz-oceniając kogoś trzeba coś wiedzieć na jego temat.Zaatakowałem,bo piszecie tak jakbyście już miały namacalne dowody.Swego czasu zostałem oszukany przez pewną firmę ze Szczecina PGD-I(obecnie sprawa w prokuraturze na Śląsku).Jednak oni brali 4% od sumy pożyczanej.Co do AG-sprawa jest niejasna-zgoda!Jednak nikt nie wypowiedział się,że został oszukany przez tą firmę-w przeciwieństwie do w/w PGD-I,o czym przeczytałem zbyt późno-niestety.Co do pośrednich zarzutów blegotki,że niby ja mam coś wspólnego z AG-niepoważne!
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:21 - Edytowany przez: akos41
Do blegotka
Uważaj co piszesz-nie współpracuję z żadnym AG.Czy nie dociera to do twojego malutkiego mózgu?Osądzasz ludzi nawet ich nie znając-ohyda i podłość.
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:28
Marta zauważyłaś pewną psychozę tych z AG ? juz zaczynają nas podejrzewać o narkomanów .No tak jak pisałam zysk mają niezły więc wypisują brednie . Też mogę tak napisać - spłacę wszystko tylko wpłaćcie mi stówke na konto che che a wtedy będę miała was w dupie (ale tego juz nie napiszę hi hi )
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:33
Uspokójcie się ,zbierajcie informacje i je publikujcie ,a AG niech dementuje jeżeli bedzie w stanie. Tylko nie wyssane z palca informacje. Bo to sie bedzie mijało z celem
|
liczba wypowiedzi: 12
od: 25 Sier 2009 22:17
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:36
NOo to jaki problem płać i czekaj na spłatę twojego długu filantropijjnej firmy AG POWODZENIA i nie siej propagandy bo to wskazuję na twoją nieudacznośc
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:40 - Edytowany przez: akos41
do tuareq Rozpocząłem temat na forum www.mileniumnet.pl właśnie na temat AG-i wyobraź sobie,że administrator wyciął moją wypowiedź(raczej pytanie)co ludzie wiedzą na temat AG.Tłumaczył się tym,że sprawa jest rozwojowa i przypatrują się tej firmie.Można sprawdzić.Został tylko tytuł "AMBE.......".Wkurzyło mnie to i napisałem mu,że nie oskarżam tej firmy,ale chcę się o niej coś dowiedzieć-nie dostałem odpowiedzi.
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:43
blegotka napisał(a):wskazuję na twoją nieudacznośc
Jaką nieudaczność-co Ty pleciesz?I do ciężkiej cholery-gdzie ja napisałem,że zapłacę lub już zapłaciłem?
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:45
akos41 nie obrażaj mnie bo nasze wypowiedzi po prostu minęły sie sorry _ rozumiem że zostaeś oszukany i dlatego wspólnie powinnismy działać
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:48
Do Amber Gold dajcie sobie spokój i zastanówcie się co robicie bo kiedyś może was to samo spotkać
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:53
Do blegotka Ok-sorki,mnie też niepotrzebnie poniosło.Usunąłem post,który był niegrzeczny w stosunku do Twojej osoby. Działajmy razem-trzeba się dowiedzieć co to za firma.
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 22:54
Blegotka jestem z Tobą, wiesz o tym doskonale prawda? Akos sam widzisz, że coś z tym nie jest tak, przypatrują się ich działaniom i nie chcą sprawy rozdmuchiwać, a zamiast wzajemnych złośliwości proponuję zjednoczyć siły, wtedy mamy jakąś szansę uchronić siebie i innych od życiowego błędu. Pozdrawiam
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 23:00 - Edytowany przez: akos41
Do Marta
Powiem Ci,że do dziś nikt na tamtym forum (mówię o "mileniumnet")nie wypowiedział się na temat AG.To mnie zastanawia-co jest grane z tą firmą?
|
|
|
|
|
# Wysłany: 27 Sier 2009 23:06
Nie wiem dokładnie co jest grane, ale pewnie nic dobrego.
|
|
|
|
# Wysłany: 28 Sier 2009 08:31
Pani BLEGOTKO - proszę przeczytać naszą wypowiedź. Nie musi Pani wpłacać 100 zł ani zawierać aktu notarialnego - wystarczy przedstawić wraz z wnioskiem: 1. raport z BIK z oceną punktową 2. raport z BIG InfoMonitor 3. raport z BIG KRD.
Pozdrawiam
|
liczba wypowiedzi: 2
od: 26 Sier 2009 12:31
|
|
|
# Wysłany: 28 Sier 2009 10:54
każdy kto bierze pieniądze za rozpatrzenie wniosku jest nie wart zaufania !!! Faktycznie koszt wysłania zapytania do biku i bigu to niby ma być ? przecież jest to bank , więc takie zapytanie może normalnie za darmo skierować ! oszuści i tyle
|
liczba wypowiedzi: 7
od: 28 Sier 2009 10:51
|
|
|
# Wysłany: 28 Sier 2009 10:59
a stronę to zrobili na miarę swoich możliwości ! zdjęcie , nazwa filrmy i wszystkie dane .... to jest jakaś parodia , strona zrobiona za 20 zł - domyście się dlaczego . i domyślcie się dlaczego takie a nie inne dane na niej są ...
|
liczba wypowiedzi: 7
od: 28 Sier 2009 10:51
|
|
|
# Wysłany: 28 Sier 2009 12:58
Witam wszystkich ponownie Cały czas przyglądam się waszym wypowiedziom.I tak naprawdę tylko dwie osoby są tu bardzo aktywne (blegotka i marta),dla nich jaka by odpowiedź niebyła to źle dalej to oszuści , być może to jedna osoba która ze sobą rozmawia na forum?Co do Pani blegotka, wszystkich obczernia a sama proponuje firmę "CONNECT która rzekomo jest sprawdzona " która niestety ale pobiera od klienta opłatę w wysokości 1600 zł ale to nie ARGENTYNA prawda do tego trzeba mieć wszystkie kredyty u komornika bo inaczej nie załatwią sprawy.Wyraziła się słowem "Liberalny" tylko ale to tylko ludzie którzy pracują w Finansach posługują się tym słowem o banku który udziela kredytu z małą ilością punktów scoringowych.Pierw mówi że jesteśmy tu po to by sobie pomagać a potem sugeruje firmę która pobiera opłatę o wiele większą.Zastanówcie się Państwo nad tymi osobami co piszą przeczytajcie ich wcześniejsze wypowiedzi ONE same niewiedzą co chcą szukają dziury w całym kto to jest odpowiedźcie sobie sami.Napewno zaraz napisze któraś desperatka że jestem podstawiony albo jeszcze lepiej hmmm fantazje pozostawiam im.
|
|
|
|
|
# Wysłany: 28 Sier 2009 13:01
do RAD Daj mi namiar do firmy która robi taką usługę za 20 zł .Następny się znalazł . Zastanów się co piszesz
|
|
|
|
|
# Wysłany: 28 Sier 2009 13:07
do Amber Gold Zastanawiam się nad waszą wypowiedzią. I tak znajdą się tu "osoby" które będą na nie . To nie ma sensu skoro jesteście Legal na tym rynku to po co wasze sprostowania.Zastanówcie się nad tym.Oszołomów na tym portalu nie brakuje to po prostu "dokładanie oliwy do ognia"
|
|
|
|
|
# Wysłany: 28 Sier 2009 16:28
witam ponownie ,czy ktos ma namiary na jakiegos doradce???????????????? moze warto by bylo zapytac o szczegoly. a najlepiej u kilku i porownac informacje.
|
liczba wypowiedzi: 19
od: 23 Sier 2009 11:08
|
|
|
# Wysłany: 28 Sier 2009 16:32 - Edytowany przez: misiaczek
doRad . skok centrum tez pobiera 50 zl za sprawdzenie w biku do consulente prosze o kontakt
|
liczba wypowiedzi: 19
od: 23 Sier 2009 11:08
|