Najnowsze informacje od Fenicjanie.pl
zapisz się na bezpłatny newsletter

Forum - Szukaj - Statystyki - Regulamin
Fenicjanie.pl / Banki / Amber Gold czy ktoś słyszał?

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Fenicjanie.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Wiadomość
# Wysłany: 28 Sier 2009 17:13

do Amber Gold dajcie tylko dowód w postaci zaświadzczenia z rodzimego banku że firma AG splaciła dług za Pana x (to x zakryjcie ochrona danych osobowych) i będzie po krzyku . Atak w nawiasie skoro jesteście tacy operatywni to klientow zapewne wam nie brakuje i nie powinniście się wdawać w dyskusję tylko działać . Same słowa nie wystarczą .Żaden poważny bank i jego doradcy nie wdają sie w dysputy chociaż nie jeden bank został przez forumowiczów nieźle opluty.Natomiast co do raportów które klient ma dostarczyć ( bo jak rozumiem to jest ta opłata 100 zł ) dlaczego doradca AG nie informue o tym i dlaczego wyskość tej opłaty jest różna dochodzi nawet do 300 zl .

liczba wypowiedzi: 98
od: 19 Sier 2009 10:48
# Wysłany: 28 Sier 2009 17:16

Jak pojedziecie do W-wy wszystkie raporty dostaniecie za darmo za BIK wysłany listem płaci sie 20 zł

# Wysłany: 28 Sier 2009 17:21

consulente nie prawda że trzeba mieć wszytkie kredyty u komornika jeżeli chodzi i firme CONNECTto po pierwsze ,a po drugie jeżeli ci pomogą owszem opłata jest no ale chyba nikt nie jest filantropem tam ludzie pracują i pobieraja wynagrodzenie trzeba im za to zaplacić a po trzecie informują czy jest szansa czy jej nie ma i to za darmo . W firmie AG jedyne co trzeba zrobic to przyznać sie do długów nawet u przyjaciela a to brzmi bardzo słodko .

# Wysłany: 28 Sier 2009 17:30

Witam wszystkich zainteresowanych AG tych za i przeciw. Jżeli ktoś napisał o tym,że banki nie pobieraja opłat za informacje o stanie zadłużania w postaci zaświadczenia to jest w wielkim błędzie. Nie mówię tu o informacji kredytowej , którą banki nie wykorzystaja do tego typu operacji finansowej jakim jest realizacja kredytu oddłużeniowego. Ceny poszczególnych banków za wystawienie takiego zaświadczenia wynoszą od 25 nawet do 70 zł. Wiem to z autopsji. Byc może to jest firma nie rzetelna - byc może ,ale na to jeszcze nikt z was nie dostarczył dobitnych dowodów więc ostrzegajcie ludzi ale nie siejcie paniki. Jeszcze nikt ten ,który zainwestował 100 zł nie popadł w ruinę - bez przesady. Jak to ktoś kiedyś powiedział wszystko ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne :)
Do obserwo - wyhamuj troche ze swoimi textami.
Co do wypowiedzi AG na forum jako sprostowania jak najbardziej są na miejscu. Wyprowadzajcie ludzi z błędu jeżeli potraficie ale uzywajcie sprawdzonych i wiarygodnych sprostowań , nie ulegajcie presji , róbcie dobra robote dla tych , którzy oczekuja od was pomocy i nie zawiedźcie ich . Wiadomo, że bez odpowiedniego zabezpieczenia i Salomon w próżne nie naleje. Pozdrawiam wszystkich.

liczba wypowiedzi: 12
od: 25 Sier 2009 22:17
# Wysłany: 28 Sier 2009 17:33

obserwo a ty głowe masz chyba między nogami przyjrzyj sie dobrze

# Wysłany: 28 Sier 2009 17:37

tuareq to prawda nikt nie popadł w ruine z powodu 100 zł ale czas leci na nie korzyść dłużnika , stracona nadzieja i zawód a do tego nie potrzebnie wrzucone pieni adze zamiast do banku to dla tych którzy licza na łatwy zysk i niestey udaje się im to . Malo tego uczą innych jak to robić no i powstaja jak grzyby po deszczu firmy "niosące pomoc"

# Wysłany: 28 Sier 2009 17:40

do blegotki - miałaś kiedyś komornika w domu?
jak firma przez Ciebie przedstawiona tylko w ten sposób potrafi oddłużac to po prostu jazda bez trzymanki dla osoby zadłużonej. Wyobraź siebie ,że masz komornika na dwóch umowach i zarabiasz np 2500zł. a po zajeciu komorniczym zostaje do Twojej dyspozycji 1200 z groszami bo na to nie może siąśc komornik. Powiem tak to z jakiego poziomu rozmawia z tak zadłuzona osoba wymienieniona instytucja finansowa? To wydląda na dialog pt. Książę i żebrak. Dziwie sie ,że osoba potrzebujaca pomocy chcąc uzyskac pomoc od takiej firmy jest postrzegana jako zupełny bankrut i wtedy oczywiście przyjmie każde warunki ale tylko po to by w konsekwencji nie popełnic samobójstwa. LOGIKA

# Wysłany: 28 Sier 2009 17:47

do wszystkich - dlatego zbierajcie informacje i nie dajcie sie zbytnio mówiąc krótko oskubac za bardzo. Czasami trzeba trochę zaryzykowac i podjąc walkę - takie czasy. Zycze wszystkim odrobine szczęścia w tym przypadku finansowego bo zawsze mogłoby byc gorzej. Nie ma sytuacji bez wyjścia. Jak nie dziś to może jutro. Nie zamykajcie sie w sobie pomagajcie innym. Nie jestem misjonarzem :) - po prostu znam życie.

# Wysłany: 28 Sier 2009 17:50

do misiaczka - jaki masz nick na onecie? Ja będe dziś około 20.00

# Wysłany: 28 Sier 2009 17:59

tuareq nie masz racji znam osobę ktora ma komornika ale nie z powodu kredytów, kredyty do chwili zajęcia były obsługiwane prawidlowo i właśnie ta firma pomogła aby nie doszło do kolejnych zajęć komorniczych .

# Wysłany: 28 Sier 2009 18:34

Szanowni Państwo
przeczytajcie to co odpisała mi I.N z Mazur czyli Blegotka "consulente nie prawda że trzeba mieć wszytkie kredyty u komornika jeżeli chodzi i firme CONNECTto po pierwsze ,a po drugie jeżeli ci pomogą owszem opłata jest no ale chyba nikt nie jest filantropem tam ludzie pracują i pobieraja wynagrodzenie trzeba im za to zaplacić". Więc jeszcze raz odpowiedżcie sobie sami to po prostu Kobieta po 50 ce która ma problemy to jakiś psychol tak jak mówiłem agituje firmę na tym forum by poniżyć drugą .
Blegotka nie odpowiedziałaś JAK ZWYKLE DO KOŃCA a jaką opłatę pobiera TWOJA FIRMA CONNECT taką jak napisałem czy też inną może wyższą to proste wystarczy do nich zadzwonić podadzą jak na tacy zajebiście jesteś PROFESJONALISTKĄ nadajesz się buchajom jaja chuśtać Marta pomoże ci czy w lewo lub w prawo twoja Firma na tym portalu nie zarobi spróbój gdzieś indziej pod pseudo INA lub IWONA JESTEM SZALONA hehehe czekam na twoją fantazję odpisz to ludzie się pośmieją

# Wysłany: 28 Sier 2009 18:35

do tuareq szukaj chorsi,

liczba wypowiedzi: 19
od: 23 Sier 2009 11:08
# Wysłany: 28 Sier 2009 18:38

consulente fajnie,ze jestes ale sie narobilo co???

# Wysłany: 28 Sier 2009 18:44

Nie jest to żadna moja firma a wiem tyko o nich dlatego że znajomy skorzystał i troche więcej kultury consulente albo zapoznaj się do czego stworzone zostalo to forum bo ty i jeszcze jedno indywiduum plujecie siarą naokolo .Nie mam zamiaru z tobą dyskutować bo jak widze mało masz wiedzy w zakresie finansów i chyba nie tylko a o kulturze osobistej to chyba nie trzeba wspominać .

# Wysłany: 28 Sier 2009 20:04

O Boże znajomy mi powiedział że będzie w Polsce dobrobyt. STUKNIJ TY SIĘ W ŁEB.TO NIE JEST gg . Więc wszyscy czytają odpowiedz na moje pytanie koleżanko znajomego który takie info ci podaje

# Wysłany: 28 Sier 2009 20:07

no tak w wieku 50 lat to już może być amnezja ,stress itp.

# Wysłany: 28 Sier 2009 20:22

Zobaczcie ludzie wypowiedzi observo i consulente..... przypatrzcie się dobrze tak wyglądają CHAMY, które w życiu nawet słownika w ręce nie miały, nie znający podstaw gramatyki języka polskiego potrafią tylko w innych rzucać błotem i tylko w takich, którzy mają jakieś własne zdanie. Nie potafią zdominować kogoś to trzeba go zalać lawiną obelg. Jeden jest alfonsem, drugi zapładniaczem krów. SUPER

liczba wypowiedzi: 22
od: 19 Sier 2009 21:18

# Wysłany: 28 Sier 2009 20:23

ODPOWIEDZ DO KOŃCA jaką kwotę pobiera COnnECT słuchamy to s dane tej firmy która jest SPRAWDZONA przez Ciebie :CONNECT
Warszawa
AL Sikorskiego 11
www.grupaconnect.pl
Biuro: 9.00 - 17.00
Tel: 022 257 87 99
Fax: 022 257 86 40

www.grupaconnect.pl

INFOLINIA 0 801 011 360 DLA TEL STACJONARNYCH
INFOLINIA 0 608 896 892 DLA TEL GSM
Zadzwońcie sami się dowiecie jak naprawdę jest .
BLEGOTKA to osoba która ma problem ze sobą i szuka naiwne osoby które zesmaczone oczekiwaniem zadzwonią do niej a ona z wielkim trudem poleci CONNECT TO TWOJA OSTATNIA SZANSA Mój znajomy mi polecił hehehe na te numery to możesz nabierać nad ludzi w Ostrołęce
Szanowni Państwo
TA osoba Marta z domu Blegotka jest chora umysłowo wybaczcie jej bo nie wie co mówi LUDZIE TO POPROSTU JAKIŚ PSYCHOL

# Wysłany: 28 Sier 2009 20:57

mamy prośbę napisz coś ty tak to lubisz wszyscy są be ale ty pomożesz bo znajomy ci polecił Connect DAŁAŚ ciała .W wieku 50 lat taki numer to nie żle .KOOCHAMY CIĘ ALLELUJA ,KOCHAAMY CIĘ ALLELUJA to piosenka dla Ciebie. A może coś z twoich lat gdzie Marysia była na porządku dziennym chyba że coś twardszego braliście.

# Wysłany: 28 Sier 2009 21:22

Marta to jednak bujasz jajami w prawo zapytaj się w lusreku blegotki może ci pomoże ręka cie zaboli hehe odpowiedzcie na moje pytaanie

# Wysłany: 28 Sier 2009 21:28

Marta zauważyłas jak zajadle walczą no cóż jaka firma tacy przedstawiciele nic ując nic dodać. Co zaś do firmy CONNET śmiało mogę ją polecić ale nie twierdzę że pomoga wszystkim i to ich własnie różni od AG . Namiary na nich podał tzw pieniacz consulente więc macie szanse spróbować tam jest porada za darmo . Bardzo szybko reagują i rzeczowo określaja sytuacje można pisać na meilla

# Wysłany: 28 Sier 2009 22:24

consulente podaj jeszcze moje nazwisko a prukurator uszczupli twoje konto . Chyba masz problemy ze swoją osobowością

# Wysłany: 29 Sier 2009 00:35

Do tuareq- Czytając twoje wypowiedzi doszedłem do wniosku że jesteś idealną osobą do której moge sie zwrócić z danym problemem. Mam na głowie komornika. Proszę o rade tuareq

liczba wypowiedzi: 3
od: 29 Sier 2009 00:30

# Wysłany: 29 Sier 2009 07:29

CONNET i co z tego że ta firma za darmo udziela informacji, ja do nich dzwoniłam i nie są w stanie mi pomóc, i po co wprowadzasz ludzi w błędy że ta firma jest taka dobra.... sama chcesz otworzyć swój biznes to otwieraj ale po co pisać takie głupoty... po prostu szkoda słów aż się tego czytać nie chce.... ja swoje dokumenty wysłałam, to moja jedyna szansa a jeśli nie potrafisz przedstawić namacalnych dowodów to po co się tak wypowiadasz chyba jedynie po to żeby ludziom odebrać ostatnią szansę i zdobyć dla siebie klientów....

# Wysłany: 29 Sier 2009 07:48

A nie są w stanie mi pomóc bo- nie mam komornika!!!!!!!Szok.

# Wysłany: 29 Sier 2009 07:54

niech w koncu ktos napisze cos konkretnego! ludzie naprawde potrzebuja pomocy, jezeli firmadziala w oddluzeniach od lutego to ktos musial juz dostac pomoc lub nie. wszyscy sie wypowiadacie, klucicie ale nikt nie potrafi podac nawet namiarow na doradce. bardzo mi zalezy.

# Wysłany: 29 Sier 2009 08:05

Blegotka nigdy bym nie podał danych osobowych na forum czy gdzie indziej .Chcę ci tylko uzmysłowić że ty rzucasz na lewo i prawo swoimi danymi Ogarnij się kobito.Odpowiedz na moje pytanie ile Coonnect pobiera opłaty.

# Wysłany: 29 Sier 2009 08:24 - Edytowany przez: misiaczek

do consulente. widze, ze jako jedyny wyouwiadasz sie sensownie. moze masz jakies konkrety. odpisz. bo nie wiem juz co robic.

# Wysłany: 29 Sier 2009 08:37

Do póki na tym forum nie pojawi się osoba która została oddłużona i opowie nam jak to naprawdę jest to takie osoby będą zawsze mącić by odstraszyć ludzi i zachęcać do swojej firmy.Uważam że Ci Państwo którzy złożyli wnioski i oczekują powinni uzbroić się w cierpliwość.Fajnie się mówi jak większość na tym forum ma już nóż na gardle(komorników pukających do drzwi,windykatorów dzwoniących co chwile itp.) ale co nam pozostaje.

# Wysłany: 29 Sier 2009 10:21

do consulente fajnie sie mowi, czekac a jak nic z tego nie wyjdzie? nie wierze, ze ktos otrzymal ten kredyt.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Zdrowotne Ubezpieczenie
Tanie OC, pewne AutoCasco

Valid XHTML 1.0 Transitional Poprawny CSS!