Najnowsze informacje od Fenicjanie.pl
zapisz się na bezpłatny newsletter

Forum - Szukaj - Statystyki - Regulamin
Fenicjanie.pl / Banki / Amber Gold czy ktoś słyszał?

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Fenicjanie.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Wiadomość
# Wysłany: 29 Sier 2009 10:38

do coala4. czy otrzymal juz pan odpowiedz?

liczba wypowiedzi: 19
od: 23 Sier 2009 11:08
# Wysłany: 29 Sier 2009 11:01

do tuareg podaj gg bo jakos nie moge cie odnalezc na onecie.

# Wysłany: 29 Sier 2009 14:17

do misiaczka - przepraszam, nie mogłem być wczoraj na czacie. Dziś tj. 29.08. około 20.00 będe napewno.
do Rycha 35 dołącz do nas. Niem mam gg ale mam skypa.
Pozdrawiam

liczba wypowiedzi: 12
od: 25 Sier 2009 22:17
# Wysłany: 29 Sier 2009 14:23

Rychu 35 podaj mi swoja miejscowość. To może przez swojego pośrednika , z którym jestem w kontakcie postaram Ci sie pomóc - ZA DARMO ! - ŻEBY KTOŚ ZARAZ MNIE NIE POSĄDZIŁ O POŚREDNICTWO :)
Na razie nie widzę na tym forum żadnych konkretów. Przestańcie się spierać. Jeżeli jesteście w stanie pomóc ludziom to pomagajcie , a nie robicie co niektórzy wody z mózgu mając przy tym dobrą zabawę.

liczba wypowiedzi: 12
od: 25 Sier 2009 22:17
# Wysłany: 29 Sier 2009 15:38

Do tuareq- Jak wygląda twój problem. Jestem w sytuacji pod bramkowej " jak na Wembley w 73r'
Moja żona dostała telefon od komornika że nie ma juz ratunku.
Tuareq PROSZE O POMOC !!!Moja miejscowość to Rzeszów.
Odnosząc sie do tego forum doszedłem do wniosku iż aczkolwiek konkretnymi osobami z którymi można rozpocząć konwersację tudzież przeprowadzać dialog są:
-tuareq
-consulente
Zakończywszy ten dialog apeluje żebyśy wspólnymi siłami doszli do celu !!

liczba wypowiedzi: 3
od: 29 Sier 2009 00:30
# Wysłany: 29 Sier 2009 16:16

do rycha35 widze ,ze mamypodobne odczucia ja tez uwazam ze tylko z tymi dwoma osobami mozna rozmawiac.

# Wysłany: 29 Sier 2009 17:47

Do misiaczka- może powiem tak... zwróciłem sie do tuareq o pomoc ponieważ mam lekkie odczucia że mamy podobną sytuacje. Jestem osobą która niestety szybko sie poddaje. Podoba mi sie postawa consulente ponieważ "jest twardym gościem" natomiast tuareq załagadza sprawe ale to końca nie jest to dobre pownież trzeba być czujnym.

liczba wypowiedzi: 3
od: 29 Sier 2009 00:30
# Wysłany: 29 Sier 2009 17:51

do rycha wejdz o20 na czat ja juz rozmawialam z tuareg

# Wysłany: 30 Sier 2009 12:14

Ludzie ta firma to jakaś ściema, nigdzie nie ma o niej nic napisane poza tym że jest duża ilośc chętnych.

Jeżeli macie problem z kredytem ale nie macie jeszcze komornika dzwońcie

793-287-063

Odpowiem na wszystkie Wasze pytania.
Pomogę w uzyskaniu prywatnej pożyczki pod zastaw lub pod weksel,

# Wysłany: 30 Sier 2009 18:48

Rychu35 z miłą chęcią chciałbym ci pomóc,lecz jak na razie czekam na proces w AG jeżeli będzie wszystko bez zastrzeżeń to nie ma sprawy weryfikacja trwa bardzo długo.A tak nie powinno być gdyż każdy który chce oddłużyć swoje zobowiązania nie ma czasu na tak długi okres oczekiwania. I znajdą się takie wszy które tak jak ten Care Cash i inne które piszą że to ściema ale dzwońcie do niego on pomorze albo mam sprawdzną firmę C....... itp.Uważam że forum nie jest formą reklamowania swojej firmy lecz podzieleniem się informacjami na dany temat w tym przypadku AG.Jeżel będzie osoba która otrzyma takowe oddłużenie to proszę o podzielenie się z nami informacjami.Nikt z nas nie będzie żądał kopi umowy gdyż jest to ochrona danych osobowych.

# Wysłany: 30 Sier 2009 20:18

do AMBER GOLD . piszecie, ze cigle pracujecie nad udoskonaleniem pracy. ja mam takie spostrsezenia jak consulente. caly proces trwa za dlugo.jezeli ludzie chca sie oddluzyc, to znaczy, ze nie maja czasu na tak dlugie czekanie. chcialam to napisac na waszego meila, ale nie udalo mi sie go wyslac. tel' tez nikt nie odbiera. pozwolilam sobie napisac na forum, tylko dlatego, ze sa tu wasze wypowiedzi.

# Wysłany: 30 Sier 2009 22:33

Zangieff nie czytasz dokładnie co piszę i nie mydlę oczu a jak bym miał kasy jak lodu tak jak piszesz to nawet nie wchodził bym na te forum zastanów się nad tym co piszesz .Widzę że jesteś następną osobą która dużo wie o Argentynie.

# Wysłany: 30 Sier 2009 23:39

Słuchajcie ! Czy znajdzie się w końcu na tym forum osoba , która nie jest powiązana z żadna firmą tego rodzaju ? Bo jak na razie to tylko czytam o samych oszustwach i przekrętach, a konkretów ZERO co do propozycji i sprawdzonych informacji. AG pojawił się na forum i dobrze. Nie widzę żadnej oficjalnej wypowiedzi innych doradców którzy napiszą wprost - jestem doradcą lub pośrednikiem firmy X i w imieniu takiej firmy proponuje to i to. Przestańcie z tą błazenadą to zaczyna robić się żenujące. Pozdrawiam wytrwałych.
Rychu głowa do góry :)

liczba wypowiedzi: 23
od: 24 Sier 2009 20:47
# Wysłany: 31 Sier 2009 16:10

Witam, już ponad dwa tygodnie jak wysłałam wniosek i nie mam żadnej odpowiedzi. Tyle moge suchych faktów udzielić

liczba wypowiedzi: 7
od: 25 Sier 2009 21:55

# Wysłany: 31 Sier 2009 16:12 - Edytowany przez: akos41

Do tuareq
Najwyraźniej masz kłopoty z czytaniem-jest wiele osób na tym forum,które nie nie jest powiązane z żadną firmą.Widzę po Twoich wypowiedziach,że starasz się być obiektywny-ale jednak nie do końca Ci się to udaje.Jest kilka osóbek robiących niepotrzebny(może potrzebny-ale niewskazany)chaos i podsycają atmosferę teorii oszustwa.Jednak po to jest forum,aby się wypowiadać w taki lub inny sposób-i może się to nam nie podobać-ale takie jest prawo demokracji i wolności słowa.Więc nie mów co kto ma mówić lub pisać-bo to nie Ty jesteś właścicielem tego forum.
Napisałeś w jednym z postów,że nie jesteś misjonarzem(czy coś takiego)-ale moim zdaniem tak się zachowujesz,i pouczasz jak mamy się zachowywać,czy też pisać-choć jesteś(jak napisałeś wcześniej) w nie lepszej sytuacji niż większość z nas tu zgromadzona(jednak wydaje mi się,że jesteś raczej przedstawicielem finansowym).Troszeczkę wyhamuj się ze swoimi uwagami,bo właśnie to się robi żenujące i nużące.

# Wysłany: 31 Sier 2009 16:15

koala-to zadzwoń do przedstawiciela,któremu wysyłałaś lub zadzwoń.Ja dziś zadzwoniłem do swojego i dowiedziałem się,że decyzja będzie 4 września.Jak będę coś wiedział dokładniej to poinformuję forumowiczów.
Pozdrawiam

# Wysłany: 31 Sier 2009 19:51

do akos41 - Czy potrafisz coś w swoim życiu zrobić poza prowokacją?
Obserwowałem Twoje poprzednie posty i najwyraźniej szukasz kolego przygód na tym forum. To są moje uwagi i opinie i zawsze zaznaczam to w swoich postach. Na pewno nie będziesz moją wyrocznią używanych słów przeze mnie, w których unikam zwrotów czasami wręcz prostackich stosowanych przez Ciebie. W Twoim przypadku przytoczyć można stare polskie powiedzenie, że człowiek rodzi się z kulturą , której Tobie najwyraźniej zabrakło. Hm.. przedstawiciel finansowy - powiadasz - ciekawe. To znak ,że muszę zmienić wykonywany dotychczasowo zawód :) Pozdrawiam

# Wysłany: 31 Sier 2009 20:10 - Edytowany przez: akos41

Prowokację to Ty uprawiasz panie tuareq.Osądzam Ciebie w/g siebie-o ile wiesz co to znaczy.I muszę stwierdzić jedno-brak zrozumienia czytanych przez Ciebie postów-nic nie wspominałem o jakiejkolwiek wyroczni Twoich słów.Zbyt wysoko się oceniasz.Udajesz kogoś kim nie jesteś-i to jest moja ocena-ZAZNACZAM!I daruj sobie Twoje mądrości,bo nic z Tego Ci nie wychodzi.Na koniec-żeby kogoś posądzić o brak kultury-to najpierw trzeba ją samemu posiadać-bo tą odpowiedzią tego nie potwierdziłeś.

# Wysłany: 31 Sier 2009 22:01

do akos41 - następna prowokacja? Tylko na tyle Pana stać?
To kiepsko. Rozszyfrował mnie Pan faktycznie jak nikt na tym forum jestem okrutnym przedstawicielem finansowym ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Toteż dla Pana przygotowałem specjalna ofertę - proponuje usiąść z powrotem do ławy szkolnej - przyda to się Panu.

# Wysłany: 1 Wrz 2009 05:59 - Edytowany przez: akos41

Wie pan co?Nie uprawiam żadnej prowokacji-żenujące jest to,że nie rozumie pan co ja piszę.Oscyluje pan wokół słów-prowokacja,brak kultury,wracaj do szkoły...Widzę,że nie można zwrócić panu uwagi-bo następuje reakcja typu - "jak śmiałeś".Jakim to prawem-ja śmiem pouczać pana tuareq?Proszę się cofnąć,i przeczytać swoje posty-zwracać uwagę i pouczać jest łatwo,ale przyjąć uwagę-NOOO...Z TYM TO MA PAN PROBLEM!!!!A ja tylko poprosiłem,o wyhamowanie..PRZYKRE.Nie potrafi pan rzeczowo odpowiedzieć,tylko umie w podtekstach obrażać.MANIA WIELKOŚCI-to jest moja ocena.
Co do przedstawiciela-to były moje domniemania,tak jak pana co do niektórych osób.
I na koniec proszę o jedno-jak będę o czymś pisał na tym forum(na pewno nie o panu)-to proszę mnie nie pouczać,bo sobie tego nie życzę.Również nie będę reagował na pańskie posty.Mam nadzieję,że sobie wyjaśniliśmy niejasności.Pozdrawiam

# Wysłany: 1 Wrz 2009 15:46

Witam wszystkich forumowiczów.
Powiem Wam tak - nikt nikogo nie zmusza do decyzji w jakiej instytucji zaciągnąć pożyczkę, ale....
No właśnie to ale !
ALE uwierzcie mi - darujcie sobie tą firmę Amber Gold !!!
Pozdrawiam

liczba wypowiedzi: 17
od: 1 Wrz 2009 15:40
# Wysłany: 1 Wrz 2009 16:05

może czas kończyć te kłótnie, które tylko zawalają forum i nic nie wnoszą do sytuacji,
poczekamy zobaczymy może znajdzie sie ktoś wiarygodny i opowie o tym na forum

liczba wypowiedzi: 7
od: 1 Wrz 2009 16:03
# Wysłany: 1 Wrz 2009 16:17

Kto wg Ciebie będzie wiarygodny ?

Nikt pieniędzy jeszcze nie dostał, wszyscy czekają, następne osoby składają wnioski i rośnie grono osób, które będą potem pluć sobie w twarz.

# Wysłany: 1 Wrz 2009 16:41 - Edytowany przez: duży

Mała Mi napisał(a):Powiem Wam tak - nikt nikogo nie zmusza do decyzji w jakiej instytucji zaciągnąć pożyczkę, ale....
No właśnie to ale !
ALE uwierzcie mi - darujcie sobie tą firmę Amber Gold !!!

a kim ty jesteś że akurat tobie trzeba uwierzyć ??
następna nawiedzona ???
tak się jakoś dziwnie składa, że ci co wiedzą najmniej usiłują zaprezentować się jako najwięksi znawcy tematu
żeby te wszystkie chodzące mądrości nie zarzucały mi że jestem podstawiony od razu oświadczam, że jestem agentem który sprzedaje
pożyczki "Nowe Życie"
trzy wnioski zostały rozpatrzone pozytywnie, klienci otrzymali potwierdzenia spłaty należności (były to już egzekucje komornicze) oraz harmonogramy spłaty pożyczki
dwa następne wnioski są w trakcie procesowania a kolejnych dwoje klientów kompletuje dokumenty
zajrzałem tu dlatego , że mój kolega znalazł to forum i poinformował mnie jakie brednie niektórzy "pisarze" tu malują
ale zawsze jest tak że ci co się g....o znaja na rzeczy mają najwięcej do "powiedzenia" a jacy są przy tym mądrzy jakby każdy co najmniej połknął radioodbiornik (z jedyną słuszną rozgłośnią papy T.R)
żeby była pełna jasność co do mojej wypowiedzi:
nikogo nie namawiam do składania wniosku ale też nikomu nie odradzam aby to zrobił
niech każdy zainteresowany sam podejmie decyzję

od: 1 Wrz 2009 16:15
# Wysłany: 1 Wrz 2009 16:54

blegotka napisał(a):Wiadomość do Aldony czy emila523 przysłała Pani umowę potwierdzająca wiarygodność firmy ??

umowa to nie papier toaletowy, żeby ją przedstawiać byle komu

od: 1 Wrz 2009 16:15
# Wysłany: 1 Wrz 2009 16:54

do Dużego - to był koncert - brawo! A teraz poczekajmy na wypowiedzi innych firm , które pod płaszczykiem doradztwa rzekomo bezinteresownego stawią czoła - "wyzwaniu"( rękawicy) , którą Pan rzucił konkurencji.
Pozdrawiam :)

# Wysłany: 1 Wrz 2009 17:52

Panie duży - napisałam, że nikt nikogo nie zmusza.
Ja tylko dobrze radzę.
Może i dostał już ktoś dokumenty od AG, ale to nie znaczy, że firma jest wiarygodna. Każdy taka instytucja na początku dobrze prosperuje, żeby zdobyć klientów, ale po jakimś czasie....
.... "znika" ;)
Aaa... czy Pan duży nie ma przypadkiem na imię M.... ?

# Wysłany: 1 Wrz 2009 19:05 - Edytowany przez: akos41

duży napisał(a):trzy wnioski zostały rozpatrzone pozytywnie, klienci otrzymali potwierdzenia spłaty należności (były to już egzekucje komornicze) oraz harmonogramy spłaty pożyczki
dwa następne wnioski są w trakcie procesowania a kolejnych dwoje klientów kompletuje dokumenty

Do DUŻY - mam wielką nadzieję,że tak jest jak piszesz.I wydaje mi się,że znam Twojego znajomego,który opowiedział Ci o tym forum.
Pozdrawiam

# Wysłany: 1 Wrz 2009 20:49 - Edytowany przez: akos41

Mała Mi napisał(a):Nikt pieniędzy jeszcze nie dostał, wszyscy czekają, następne osoby składają wnioski i rośnie grono osób, które będą potem pluć sobie w twarz.

Do Mała Mi

Z tego co mi powiedziano-to nikt nie dostanie ani złotówki,więc o jakich pieniądzach mówisz?Spłacają nasze długi,a my nie dostaniemy ani zeta dodatkowej kasy(tzn.podobno spłacają).

# Wysłany: 1 Wrz 2009 21:43

Czy ktoś wypowie się czy dostał NOWE ŻYCIE????

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Zdrowotne Ubezpieczenie
Tanie OC, pewne AutoCasco

Valid XHTML 1.0 Transitional Poprawny CSS!