Najnowsze informacje od Fenicjanie.pl
zapisz się na bezpłatny newsletter

Forum - Szukaj - Statystyki - Regulamin
Fenicjanie.pl / Banki / Amber Gold czy ktoś słyszał?

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Fenicjanie.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Wiadomość
# Wysłany: 2 Wrz 2009 10:18

Do akos41

Nie miałam na myśli pieniędzy fizycznie, bo ponoć nic nie dostaje się dodatkowo. Chodziło mi o pozytywną decyzję na spłatę długów.

liczba wypowiedzi: 17
od: 1 Wrz 2009 15:40
# Wysłany: 2 Wrz 2009 10:53

do noviteca - jak na razie to jedna osoba wypowiedziała się na tym forum prawie na samym początku, że otrzymała i spłaca już 3 ratę i jest ok. Ale dziwne jest to ,ze zaraz zniknęła z forum. Nie posądzam nikogo o egoizm.

liczba wypowiedzi: 23
od: 24 Sier 2009 20:47
# Wysłany: 2 Wrz 2009 10:56

do Rycha 35 - namiary na mnie ma misiaczek. Pozdrawiam

# Wysłany: 2 Wrz 2009 11:10

do emilia523 - mam pytanie - czy otrzymany przez Panią kredyt to "NOWE ŻYCIE" ? Pozdrawiam

# Wysłany: 2 Wrz 2009 11:22

Mała Mi napisał(a):Panie duży - napisałam, że nikt nikogo nie zmusza.
Ja tylko dobrze radzę.
Może i dostał już ktoś dokumenty od AG, ale to nie znaczy, że firma jest wiarygodna. Każdy taka instytucja na początku dobrze prosperuje, żeby zdobyć klientów, ale po jakimś czasie....
.... "znika" ;)
Aaa... czy Pan duży nie ma przypadkiem na imię M.... ?

Pani Mała Mi
Idąc tokiem Pani rozumowania wiarygodna firma powinna istnieć na rynku tak minimum 300 lat gdyż w innym przypadku jest dla Pani niewiarygodna, ale to Pani problem. Nie rozumiem tylko, dlaczego nie mając żadnych dowodów na nieuczciwość AG rozsiewa Pani takie informacje, nazywając je dobrymi radami. Rozdaje Pani te "dobre rady" zupełnie za darmo a każdy, nawet mało inteligentny człowiek wie, że to co ktoś rozdaje za darmo jest G..... warte.
Pan duży jest naprawdę duży i na imię ma R....... ale nie przypadkiem, tylko jak twierdzą rodzice był to przemyślany wybór

od: 1 Wrz 2009 16:15
# Wysłany: 2 Wrz 2009 11:32

Panie Duży R.... z przemyślanego wyboru rodziców ;)

Proszę wybaczyć, żebym pobierała opłaty za "dobre rady".

I może jest Pan duży, ale jest też Pan nowym pracownikiem. Poczekamy, zobaczymy jakie zdanie o wiarygodności firm na rynku będzie Pan miał za kilka miesięcy, o ile będzie Pan jeszcze pracował.

Życzę miłej pracy

# Wysłany: 2 Wrz 2009 17:36

do blegotka - dowody Szanowna Pani?
Jak na razie to są Pani przypuszczenia. Nie mówię o tym, że jest to nie prawda co Pani pisze ale to się w ogóle nie trzyma k....y, zainteresowani oczekują konkretów, a tu w dalszym ciągu nie ma na to Pani potwierdzenia. Chociaż jeden jedyny punkt zaczepienia. Pozdrawiam

# Wysłany: 2 Wrz 2009 18:19

Mała Mi napisał(a):Panie Duży R.... z przemyślanego wyboru rodziców ;)

Proszę wybaczyć, żebym pobierała opłaty za "dobre rady".

I może jest Pan duży, ale jest też Pan nowym pracownikiem[i][/i]. Poczekamy, zobaczymy jakie zdanie o wiarygodności firm na rynku będzie Pan miał za kilka miesięcy, o ile będzie Pan jeszcze pracował.

Nie mam co wybaczać - nikt rozsądny za "te" rady nie zapłaci
jeżeli chodzi o mój staż ; tu mamy dowód na to jak Pani jest mało wiarygodna. Nie znając mnie nawet ze słyszenia twierdzi pani ,, że jestem nowym pracownikiem - czyim??????? przydałoby się pani coś co uruchamia myślenie aby pani nie pisała więcej takich bzdur
od 12 lat prowadzę własne biuro kredytowe, które świetnie prosperuje pomimo lokalizacji w małej miejscowości i na pewno będę jeszcze długo w nim pracował, pomimo tego, że pani ma znów jakieś przywidzenia w tym temacie

# Wysłany: 2 Wrz 2009 18:25

Dowód jest jeden oczywisty nikt jeszce nie dostał tam kredytu !jedyna emilia nieśmiało pochwaliła się że spłaca 3 ratę i miała pokazać zaświadczenie ze swoich bankow o dokonanych spłatach kredytów prze AG ale znikła z forum tak jak i AG to uczyni za jakiś czas . Nie są to moje przemyślenia ale fakty (a jest ich sporo)które się już dokonałay i na tej podstawie jestem przekonana że to kolejna argentyna .

liczba wypowiedzi: 98
od: 19 Sier 2009 10:48
# Wysłany: 2 Wrz 2009 18:28

"przydałoby się pani coś co uruchamia myślenie aby pani nie pisała więcej takich bzdur" a gdzie kutura osobista ? ja od takiego biura a szczególnie jego doradcy uciekałabym gdzie pieprz rośnie

# Wysłany: 2 Wrz 2009 18:31

pan duży chyba tez ma udziały w AG

# Wysłany: 2 Wrz 2009 18:33

No tak rzeczywiście oświadczyl się nieco wyżej wszytko jest jasne obrzuca ludzi obelgami bo tylko na to go stać jaka firma tacy agenci

# Wysłany: 3 Wrz 2009 10:19

duży napisał(a):jeżeli chodzi o mój staż ; tu mamy dowód na to jak Pani jest mało wiarygodna. Nie znając mnie nawet ze słyszenia twierdzi pani ,, że jestem nowym pracownikiem - czyim??????? przydałoby się pani coś co uruchamia myślenie aby pani nie pisała więcej takich bzdur
od 12 lat prowadzę własne biuro kredytowe, które świetnie prosperuje pomimo lokalizacji w małej miejscowości i na pewno będę jeszcze długo w nim pracował, pomimo tego, że pani ma znów jakieś przywidzenia w tym temacie

Po pierwsze:
Blegotka trafnie stwierdziła: zero kultury osobistej !!! A słowo Pan czy Pani pisze się z dużej litery ;)

Po drugie:
Może Pana znam, a jeśli nie to informuję, że znam firmę AG, w której rzekomo Pan pracuje.

Jak będzie Pan tak dalej mnie "obrażał" napiszę coś, czego będzie Pan żałował i skrzydeł swojej kariery zawodowej w AMBER GOLD już Pan nie rozwinie, więc proszę się zastanowić !

# Wysłany: 3 Wrz 2009 10:53

Jeszcze coś...

duży napisał(a):żeby te wszystkie chodzące mądrości nie zarzucały mi że jestem podstawiony od razu oświadczam, że jestem agentem który sprzedaje pożyczki "Nowe Życie"

duży napisał(a):trzy wnioski zostały rozpatrzone pozytywnie, klienci otrzymali potwierdzenia spłaty należności (były to już egzekucje komornicze) oraz harmonogramy spłaty pożyczki
dwa następne wnioski są w trakcie procesowania a kolejnych dwoje klientów kompletuje dokumenty

I jako agent współpracujący z AG, które istnieje dopiero od sześciu miesięcy, ma Pan aż tak wiele klientów chętnych na "NOWE ŻYCIE" ???????????????????
W takim razie samo AMBER GOLD to chyba musi opędzać się od zainteresowanych ;)

# Wysłany: 3 Wrz 2009 16:20 - Edytowany przez: akos41

zangieff
Trochę przesadzasz!Rozmawiamy tutaj incognito(tylko nick) i niech tak zostanie.Przeginasz z podawaniem danych(niezależnie od tego kto kim jest)-to jest moja ocena,ale Ty rób co chcesz.

# Wysłany: 3 Wrz 2009 16:52

Witaj akos41 - podpisuje się pod tym co Pan napisał , to jest przegięcie i to dużego formatu. Takie informacje nie powinny pojawiać się na tym forum. Pozdrawiam

# Wysłany: 3 Wrz 2009 16:54 - Edytowany przez: duży

blegotka napisał(a):pan duży chyba tez ma udziały w AG

UWAGA !!!!!!!
blegotka
a może PANI (hi hi ) blegotka
znów dostała małpiego rozumu i wypisuje bzdury
blegotka, najpierw przeczytaj tekst ze zrozumieniem (zakładam że potrafisz)
potem POMYŚL (zapewne ta czynność jest CI obca ale sprubój, zapewniam że nie boli)
a jak już przez to przejdziesz to siadaj do kompa i pisz, pisz, pisz, pisz ile się da ale tylko mądre i przemyślane teksty
z całego serca życzę Ci radosnej twórczości

# Wysłany: 3 Wrz 2009 17:07

Mała Mi napisał(a):Blegotka trafnie stwierdziła: zero kultury osobistej !!! A słowo Pan czy Pani pisze się z dużej litery ;)

no wiesz Mała Mi, jaka pani taka litera
wszystko musi być dopasowane do siebie
a o poziom mojej kultury osobistej się nie martw, jest naprawde bardzo wysoki bo studiowałem na uniwerku na wydz. kultury i sztuki

ale widzisz sama, że jeżeli ma się za adwersarza taką sztukę jak Ty to bardzo trudno zachować kulturę

# Wysłany: 3 Wrz 2009 17:16

Panie Duży,

Sztukę - to można kupić w sklepie z używaną odzieżą, pod warunkiem, że mają wycenione ubrania ;)
A studia, o ile je Pan naprawdę ukończył wcale nie świadczą o wysokim poziomie kultury osobistej.
Albo się ją ma albo nie, żadna szkoła nie pomoże jak ktoś się urodził "inny".

... nie jestem dzieckiem Panie Duży i BARDZO DUŻO WIEM !!!!

# Wysłany: 3 Wrz 2009 17:30

Mała Mi napisał(a):Jak będzie Pan tak dalej mnie "obrażał" napiszę coś, czego będzie Pan żałował i skrzydeł swojej kariery zawodowej w AMBER GOLD już Pan nie rozwinie, więc proszę się zastanowić !

Mała Mi, zachowujesz się jak to coś z kawału który przytoczę

"pytanie: co to jest- wisi na suficie i straszy ?
odp. żarówka firmy OSRAM"

Ty też podobnie straszysz i delikatnie rzecz ujmując tym co napiszesz to możesz mi na.......ć

Ale pisz śmiało, będzie się z czego pośmiać

Nigdy moja kariera zawodowa nie będzie zależeć od takiego marnego pismaczka jak Ty.

Skrzydeł mojej kariery nie jesteś w stanie podciąć nawet gdybyś chodziła na głowie, ale próbować zawsze możesz.

Więc pisz (o ile potrafisz) to czym chcesz mnie niby skompromitować
a ja już robię zakłady, że możesz mi naskoczyć na ......... (i tu sobie dopowiedz)

# Wysłany: 3 Wrz 2009 17:34

Mała Mi napisał(a):Sztukę - to można kupić w sklepie z używaną odzieżą, pod warunkiem, że mają wycenione ubrania ;)

widzę, że w ciekawych sklepach się ubierasz
przepraszam - PANI się ubiera

# Wysłany: 3 Wrz 2009 17:37

Mała Mi napisał(a):... nie jestem dzieckiem Panie Duży i BARDZO DUŻO WIEM !!!!

a dowód na tą wiedzę jest we wszystkich Twoich wypowiedziach

# Wysłany: 3 Wrz 2009 17:38

duży napisał(a):Więc pisz (o ile potrafisz) to czym chcesz mnie niby skompromitować
a ja już robię zakłady, że możesz mi naskoczyć na ......... (i tu sobie dopowiedz)

Jest Pan śmieszny...

i jak mam pisać na Pana poziomie - ok.

Żeby na coś naskoczyć trzeba to najpierw mieć !!!

Poza tym nie chodzi mi o Pana karierę, tylko o wszystkich biednych ludzi, którzy wierzą w dobre intencje AG.
Gdybym tylko mogła napisać... nikt by nie mówił o straszeniu czy braku dowodów itp.

# Wysłany: 3 Wrz 2009 17:57 - Edytowany przez: Mała Mi

Mała Mi napisał(a):
Sztukę - to można kupić w sklepie z używaną odzieżą, pod warunkiem, że mają wycenione ubrania ;)

duży napisał:
widzę, że w ciekawych sklepach się ubierasz
przepraszam - PANI się ubiera

Napisałam tak, żeby pokazać Panu co można nazwać sztuką. Normalny człowiek nie pisze tak o ludziach.

Pan zapewne ubiera się tylko w firmowych sklepach - mając tyyyyyyle prowizji z "Nowego życia" i oszustw niewinnych ludzi stać Pana przecież na coś porządnego , no nie ????

# Wysłany: 3 Wrz 2009 22:24

Do firmy Amber Gold proszę przesłać mi skan potwierdzenia z banku w Polsce że firma spłaciła dług . Oświadaczam że wszystkie dane poufne w myśl ustawy o o chronie danych osobowych zachowam w tajemnicy pod rygorem czynności cywilno prawnych i karnych poddam się egzekucji o ile dane te bedą przeze mnie przetworzone lub ujawnione . Skan proszę przesłać na mój adres iwona05154@wp.pl

# Wysłany: 4 Wrz 2009 09:09

Mała Mi napisał(a):Gdybym tylko mogła napisać... nikt by nie mówił o straszeniu czy braku dowodów itp

sama widzisz, nie nie możesz nic napisać bo nie masz o czym

ale z uporem maniaka usiłujesz stworzyć wrażenie, że coś tam wiesz

i czymś tam możesz mi zaszkodzić

a tak naprawdę to g....... wiesz i jeszcze większe g.........możesz mi

zrobić

jśli chodzi o naskoczenie to naprawdę jest naco, jak masz kasę to

możesz się przekonać, tylko czy emerytka będzie w stanie coś zdziałać

# Wysłany: 4 Wrz 2009 10:12

duży napisał(a):sama widzisz, nie nie możesz nic napisać bo nie masz o czym

ale z uporem maniaka usiłujesz stworzyć wrażenie, że coś tam wiesz

i czymś tam możesz mi zaszkodzić

a tak naprawdę to g....... wiesz i jeszcze większe g.........możesz mi

zrobić

Tobie nie mam zamiaru życia układać, Twój wybór co robisz !

A co do tego co wiem.... Zapytam pewnej osoby czy mogę napisać to na forum i niebawem poczytasz sobie. Zresztą TY nie musisz, najważniejsze żeby przeczytali to zainteresowani firmą AMBER GOLD !!!

# Wysłany: 4 Wrz 2009 10:17

duży napisał(a):jśli chodzi o naskoczenie to naprawdę jest naco, jak masz kasę to

możesz się przekonać, tylko czy emerytka będzie w stanie coś zdziałać

Jak to się mówi " Każdy żyd swój towar chwali " Wiec daruj sobie ;)

A co do wieku... Jeśli naprawdę prowadzisz 12 lat agencję + niby skończone studia to masz jakieś trzydzieści kilka lat. Więc jeśli uważasz, że taki wiek zalicza się do wieku emerytalnego, to witaj w klubie dziadku :)

# Wysłany: 4 Wrz 2009 17:07

Witam. Miałam nadzieje że to jest forum tematyczne . Tematem zaś była firma AG.i jej rzetelność. Wy moi drodzy zaś obrażacie sie nawzajem i w ten sposób wyładowujecie swoje pretensje.

O ile pamiętam dziś ktoś miał dostać odpowiedz od tej firmy o ewentualnym przyznaniu pożyczki, czy coś wiadomo??????[b][/b]

liczba wypowiedzi: 7
od: 25 Sier 2009 21:55

# Wysłany: 4 Wrz 2009 17:37

To byłem ja.Otrzymałem informację,że dowiem się o decyzji dziś wieczorem lub najpóźniej w poniedziałek-bo mają podobno problem z internetem.Ile w tym prawdy?To się okaże.Cierpliwości szanowni państwo-będę wiedział-dam na pewno znać.
Nie chcę prorokować-ale.....Nie,no dobrze- poczekajmy!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Tanie OC, pewne AutoCasco
Zdrowotne Ubezpieczenie

Valid XHTML 1.0 Transitional Poprawny CSS!