Najnowsze informacje od Fenicjanie.pl
zapisz się na bezpłatny newsletter

Forum - Szukaj - Statystyki - Regulamin
Fenicjanie.pl / Ogłoszenia drobne / Zarabiaj i oszczędzaj z Lyonees!

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Portal Fenicjanie.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Autor Wiadomość
# Wysłany: 28 Lip 2010 14:28

Witam Drodzy Forumowicze!
Mam dziś dla Was propozycje, która na pewno Was zainteresuje. Bo kto z nas nie chciałby oszczędzać i zarabiać przez kupowanie? Ale od początku.. Zapewne nie jeden z was zastanawiał się robiąc zakupy w naszych hipermarketach i widząc programy typu PayBack„Po co mam w ogóle zbierać jakieś durne punkty z których i tak nigdy nie skorzystam?” Okazuje się że, aby otrzymać ekspres do kawy albo aparat cyfrowy muszę uzbierać ok. 40000punktów a 1p=1zł. Raczej nikt z nas nie jest zainteresowany ekspresem do kawy za 40,000zł. Natomiast co byście powiedzieli na zwrot części wydanych na zakupach pieniędzy?Bo miło by było gdyby ktoś z kwoty jaką wydacie na zakupy zwracał Wam np.10%! I oto pojawała się taka możliwość! Firma Lyoness powstała w Austrii w 2003r i w tej chwili obejmuje takie Austria, Niemcy,Szwajcaria, Węgry, Słowacja, Czechy,Bułgaria, Rumunia, Słowenia, Serbia,Chorwacja, Polska, Włochy, Turcja i Wielka Brytania a w lutym 2010r weszła na rynek USA.Jaka jest idea tej firmy?RABATY ZAKUPOWE!Wyobraźcie sobie że za każdym razem kiedy robicie zakupy sprzedający zwraca Wam pewien procent kwoty jaką zostawiliście w jego kasie!Pewnie ktoś zapyta: „Dlaczego ktoś miałby mi zwracać pieniądze?” Bo sprzedający jest pewien że klient do niego wróci!Odpowiedzcie sobie sami: Czy wróce do sklepu w którym dadzą mi 7 lub 10% rabat? Nie ma chyba osoby która by odpowiedziała przecząco.Teraz postaram się Wam nakreślić bardzo pobierznie cały mechanizm. Załóżmy że jesteście klientami Lyoness’u, i robicie zakupy w jednej z firm partnerskich np:Media Markt który udziela Wam 10% rabatu.W chwili odejścia od kasy 1% z rabatu wraca na wasze konto bankowe. Natomiast 0,5% otrzymują Wasi pośredni i bezpośredni Przyjaciele.Natomiast co się dzieje z pozostałymi 8%? Lądują na Koncie Pozycyjnym.Ale teraz po kolei: Wasi Przyjaciele Bezpośredni to osoby które wprowadziły Was do systemu Lyoness.Omówię jeszcze kwestie wspomnianego już Konta Pozycyjnego.Otóż w Lyoness istnieje system pozycji.Każda pozycja na początku ma wartość 225zł i jej celem jest wygenerowanie kwoty 2025zł. Pozycję można zdobyć w dwojaki sposób. Może ona zostać wygenerowana z naszej reszty rabatowej lub możemy wpłacić zaliczkę na przyszłe zakupy.Pozycja z zakupów powstanie w chiwli gdy na Waszym Koncie Pozycyjnym uzbiera się kwota 225zł.Pozycje są lokowane w systemie binarnym .Pozyskanie 3 pozycji na górze i na dole systemu powoduje wypłatę 36zł , 5 pozycji u góry i u dołu to 54zł itd. Po uzyskaniu 35/35 pozycji zostanie nam wypłacone w gotówce 594zł.A okres rozliczeniowy w Lyonessie kończy sie w każdy wtorek więc otrzymujemy ta kwotę co tydzień! Takie możliwości zarobkowe otwierają sie przed każdym kto poleci do systemu Lyoness 4 osoby.Uwierzcie mi że nie jest to trudne, bo kto nie chce oszczędzać? To co Wam zaprezentowałem jest tak na prawdę tylko przedszkolem, bo firma Lyoness daje ogromne możliwości oszczędzania i zarobku.A jak można zostac klientem Lyonessu?Jest to bardzo proste! Wystarczy mieć osobę polecającą! Wielu z Was którzy w ogóle zadacie sobie trud przeczytania tego tekstu uzna że to pewnie jakaś fikcyjna firma która oszukuje ludzi, zgarnia kase i zwija interes. Kiedy będziecie w Media Markcie, Carefour’rze będź jednej z partnerskich firm poszukajcie przy kasie oznaczń „CashBack” i zastanówcie się czy firma typu Media Markt może sobie pozwolić na współpracę z nierzetelną firmą?Poza tym podpisujecie z Lyonessem normalną umowę która wiąże obie strony.
Jeśli jesteś zainteresowany lub masz jakieś pytania pisz na mojego maila lub skontaktuj się przez Skype.

e-mail: michalzakrzewski90@gmail.com

liczba wypowiedzi: 1
od: 28 Lip 2010 14:20
# Wysłany: 3 Paź 2011 14:58

Jezeli chcesz dowiedzieic sie wiecej szczegolow na temat dzialania programu zapraszam na moja http://zarabianienazakupach.pl

liczba wypowiedzi: 1
od: 3 Paź 2011 14:55

» Login 

Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają prawo zapisu w forum.
Wpisz swój login i hasło aby zalogować się lub zarejestruj się.

Tanie OC, pewne AutoCasco
Zdrowotne Ubezpieczenie

Valid XHTML 1.0 Transitional Poprawny CSS!